Ποια ομάδα θα πάρει την θέση του Πανιωνίου στην Α Αρκαδίας;

Ποια ομάδα θα πάρει την θέση του Πανιωνίου στην Α Αρκαδίας;

Ιούλιος 31, 2019 - 17:39
1 σχόλια

Η απόφαση του Πανιωνίου Μεγαλόπολης να μην δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας και να παραμείνει σε αυτό της Β' δημιουργεί όπως είναι λογικό τα δικά του δεδομένα και αναμένεται να φέρει και τις ανάλογες εξελίξεις.

Σύμφωνα με τον σχετικό σε τέτοιες περιπτώσεις κανονισμό της ΕΠΟ (ισχύει για όλες τις κατηγορίες) η διοργανώτρια αρχή στην προκειμένη περίπτωση η ΕΠΣ Αρκαδίας καλείται να δώσει πρόσκληση συμμετοχής στην αμέσως επόμενη ομάδα που τερμάτισε πίσω από τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης στο περσινό πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας.

Από την πλευρά της η Δημητσάνα μόλις πάρει την πρόσκληση εντός χρονικού πλαισίου που θα τις δώσει η ΕΠΣ Αρκαδίας θα πρέπει να απαντήσει αν παίρνει την κενή θέση της Α' Αρκαδίας για συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα η όχι.

Σε περίπτωση αρνητικής απάντησης της τρίτης στο περσινό πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας Δημητσάνας η πρόσκληση θα περάσει στην αμέσως επόμενη ομάδα δηλαδή την Κανδήλα βάση της τελικής βαθμολογίας του πρωταθλήματος της σεζόν 2018-2019 και αν έχουμε και εδώ αρνητική απάντηση και κανείς δεν θέλει να πάρει την κενή θέση το νέο πρωτάθλημα θα έχει 11 ομάδες.

Αυτό πρακτικά εφόσον συμβεί σημαίνει πως θα υπάρχει ρεπό σε κάθε αγωνιστική ωστόσο όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν εντός των επόμενων ημερών όπου θα συνεδριάσει η ΕΠΣ Αρκαδίας και θα αποφασίσει σε πρώτο στάδιο η Δημητσάνα.

Από την πλευρά της η Δημητσάνα κρατάει κλειστά χαρτιά αναφορικά πάντα με το ποια απόφαση θα λάβει όντας το φαβορί για να την δούμε την νέα αγωνιστική περίοδο στην Α' Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ π.χ. Η 7η ομαδα της Β' τοπικης.ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ 11 ΣΤΗΝ Α' ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΟ 2019

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.