«Ποια κουβέντα σου 'φυγε απ' των δοντιών το φράγμα;»

«Ποια κουβέντα σου 'φυγε απ' των δοντιών το φράγμα;»

Μάρτιος 30, 2019 - 17:40
0 σχόλια

Μόλις προχτές ο κ. Τάκης Μαντάς, ο Δήμαρχός μας (σ.σ. Δήμαρχος = Άρχων του Δήμου, του λαού), με προσωπική του επιστολή προς τα ΜΜΕ επιχείρησε, όπως υποστηρίζει, να δώσει απάντηση (σε ποιους άραγε;) για το θέμα του Δημαρχείου.

Ενώ αυτοχαρακτηρίζεται «ήπιος» που αποφεύγει «εκ χαρακτήρος τους υψηλούς τόνους», έχει την αξίωση να του συγχωρήσουμε τη δυσώδη απρέπεια του τίτλου της επιστολής.

Α ν ε π ί τ ρ ε π τ ο.
Στη συνέχεια, ο πρώτος πολίτης της μισής Κυνουρίας μέμφεται τους πάντες για τα πάντα. Παραβλέπει τη δική του ευθύνη (9 συνεχή χρόνια είναι Δήμαρχος) για το βάλτωμα του θέματος Δημαρχείο και αναφέρεται απαξιωτικά στο καταλληλότατο οικόπεδο, που αγοράστηκε από τη Δημοτική Αρχή Ευστρατίου Δαλιάνη ειδικά για την ανέγερση Δημαρχείου, το οποίο ο σημερινός Δήμαρχος ανάλωσε για τη δημιουργία Λαϊκής Αγοράς.

Εστιάζει τέλος το μένος του σε κείνους τους Δημοτικούς Συμβούλους, οι οποίοι κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Β. Κυνουρίας διαφώνησαν με την πρόταση του. Πώς το εννοεί άραγε αυτό; Α κ α τ α ν ό η τ ο.

Αναρωτιέμαι: Η πλειοψηφούσα πτέρυγα, αυτή της Δημοτικής Αρχής δεν ήταν σε θέση να εγκρίνει την πρόταση του Δημάρχου;

Ως δημότης Βόρειας Κυνουρίας φρονώ ότι: ο Δήμαρχος οφείλει να γνωρίζει πως σε όλα υπάρχουν όρια. Ακόμη και στην απρέπεια. Του χρειάζεται αυτοσυγκράτηση, σεβασμός στην άλλη άποψη και ψύχραιμος χειρισμός ενός τόσο σοβαρού θέματος.

Το γεγονός πως ζούμε σε προεκλογική περίοδο δε σημαίνει πως επιτρέπεται η άρση κάθε ηθικού φραγμού..

Στ.Γρ.Παπαντώνης Άστρος 29-3-19

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.