Ποια αντιπολίτευση;

Ποια αντιπολίτευση;

Φεβρουάριος 02, 2019 - 12:24
0 σχόλια

Γέλωτα, ω άνδρες Τριπολίται, προπετή και ξεγυρισμένο, μου προκάλεσε η διαπίστωσις ότι δύο πολιτικοί άνδρες της Νέας Δημοκρατίας, υπερψήφισαν και μάλιστα κατά λάθος το νομοσχέδιο για τον ΑΣΕΠ προχθές που έγινε ο σύστριγγλο στη Βουλή επειδή ο Φωκάς πιεζόταν στα μέζεα του κάτω στεατοπυγικού, όπως έλεγε και ο Ζουράρις, από τη γνωστή γκαζόζα που τελικά μάς κέρασε όλους ο Καμμένος.

Οι κκ. βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, λοιπόν, Αναστασιάδης και Σταμάτης, είπαν «ναι» στο νομοσχέδιο, ενώ ο Βορίδης έσκουζε ότι η ψηφοφορία ήταν άκυρη και φώναζε επί της διαδικασίας στην Τασία Χριστοδουλοπούλου -που έκανε ότι προεδρεύει, διότι στην πραγματικότητα αράδιαζε κανονισμούς βγαλμένους από το κεφάλι της.

Εις εκ των μεγίστων αυτών πολιτικών ανδρών ισχυρίστηκε ότι έκανε λάθος και πάτησε το λάθος κουμπί στην ηλεκτρονική ψηφοφορία και ο έτερος Καππαδόκης ισχυρίστηκε ότι ήταν λάθος του συστήματος η ψήφος του.

Θα συμφωνήσω με τον τελευταίο: λάθος του συστήματος είναι όλα, αλλά όχι εκείνου της ψηφοφορίας.

Και ο νοών νοείτω!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.