Ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Τεγέας: Τιμή μας που είχαμε προπονητή τον Πολύβιο Χατζόπουλο

Ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Τεγέας: Τιμή μας που είχαμε προπονητή τον Πολύβιο Χατζόπουλο

Ιούνιος 13, 2019 - 19:18
0 σχόλια

Οι ποδοσφαιριστές μέσω των social media της ομάδας με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο έστειλα το μήνυμα τους αναφορικά με το τέλος της συνεργασίας των πράσινων με τον Πολύβιο Χατζόπουλο τονίζοντας πως ήταν τιμή να βρίσκονται υπό τις προπονητικές του οδηγίες για σχεδόν 3 χρόνια.

Αναλυτικά

Στις 24 Οκτωβρίου 2016 η ομάδα μας έμπαινε σε μια νέα εποχή με τον Πολύβιο Χατζόπουλο να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση μαζί μας γεγονός που έμελλε να είναι η απαρχή όμορφων και ιδιαίτερα ξεχωριστών στιγμών.

Ο Πολύβιος Χατζόπουλος δεν ήταν μόνο προπονητής μας. Ήταν ο άνθρωπος αυτός που είχε την προσωπικότητα και το ανάλογο πνευματικό εκτόπισμα να αποτελέσει για όλους εμάς που είχαμε την χαρά και την τύχη να βρεθούμε υπό τις οδηγίες του δάσκαλος, πατέρας και ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό κίνητρο ατομικής βελτίωσης για τον καθένα μας.

Σε αυτά τα σχεδόν τρία χρόνια που συνεργαστήκαμε μαζί του ζήσαμε καλές και δύσκολες στιγμές, ζήσαμε χαρές και λύπες, ζήσαμε έντονα το κάθε τι, ζήσαμε τα πάντα όλοι μαζί σαν γροθιά και σαν "οικογένεια" γιατί αυτό ακριβώς είναι ο Α.Ο. Τεγέας και γι' αυτό το λόγω ο Πολύβιος Χατζόπουλος εκείνο τον Οκτώβρη του 2016 είπε το "ναι" σε αυτή την ομάδα επιστρέφοντας και πάλι έπειτα από πολλά χρόνια στα Αρκαδικά γήπεδα.

Όλα τα ωραία όπως φαίνεται έχουν ένα τέλος τέτοιο που όλοι μας όσοι φορέσαμε αυτή την φανέλα με προπονητή τον Πολύβιο Χατζόπουλο θα θυμόμαστε με χαμόγελο και ικανοποίηση για όλα αυτά που περάσαμε και διδαχθήκαμε κρατώντας ως παρακαταθήκη για την συνέχεια λόγια, εικόνες και συμβουλές.

Η παρουσία ενός εκ των κορυφαίων διαχρονικά Αρκάδων αθλητών στον πάγκο του Α.Ο. Τεγέας αποτέλεσε τιμή για το σωματείο μας και για εμάς τους ποδοσφαιριστές αποτέλεσε την δυνατότητα να συνεργαστούμε με άνθρωπο που στο παρελθόν πάτησε "Μπερναμπέου" και "Μεάτσα", αγωνίστηκε στο υψηλότερο επίπεδο της χώρας μας, έγινε ο πρώτος συμπατριώτης μας που φόρεσε το Εθνόσημο στο στήθος με την Εθνική Ελλάδος και το όνομα του έγινε συνώνυμο του ποδοσφαίρου στο νομό μας από όποια ιδιότητα και αν υπερτέρησε έως τώρα.

Coach σε ευχαριστούμε πολύ!
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.