Ποδοσφαιρικός πολιτισμός με ευχές στον Σπύρο Λαγό από τον Ερμή (pic)

Ποδοσφαιρικός πολιτισμός με ευχές στον Σπύρο Λαγό από τον Ερμή (pic)

Ιούλιος 23, 2019 - 21:56
0 σχόλια

Ο Σπύρος Λαγός τα προηγούμενα δύο χρόνια φόρεσε την φανέλα του Ερμή με την ομάδα της Μελιγούς με μια πράξη ποδοσφαιρικού πολιτισμού να μη ξεχνά τον πρώην παίχτη της στέλνοντας ένα ξεχωριστό μήνυμα στην νέα σελίδα που ανοίγει στο παρθενικό του προπονητικό εγχείρημα.

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο Μαντινειακός ο Σπύρος Λαγός θα είναι ο νέος του προπονητής κάνοντας ουσιαστικά μια νέα αρχή και ένα καινούριο βήμα στο ταξίδι του στον χώρο του ποδοσφαίρου από την θέση του τεχνικού.

Ο Ερμής Μελιγούς στέλνει τις ευχές του διαδυκτιακά και συγκεκριμένα μέσω facebook στον Σπύρο Λαγό και δεν ξεχνά αυτά που πρόσφερε στην διετία του στην Βόρεια Κυνουρία με τα "βυσσινοί".

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ερμής Μελιγούς για τον Σπύρο Λαγό

Το Δ.Σ της ομάδας μας εύχεται στον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή μας Σπύρο Λαγό καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία στο δρόμο της προπονητικής του πλέον καριέρας.Σπύρο σου ευχόμαστε τα καλύτερα και να πάνε όλα όπως τα επιθυμείς.Σε ευχαριστούμε για όλα.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.