Ποδοσφαιρικός πολιτισμός από Σ. Λαγό και Π. Τετώρο (vid)

Ποδοσφαιρικός πολιτισμός από Σ. Λαγό και Π. Τετώρο (vid)

Ιανουάριος 16, 2017 - 11:32
0 σχόλια

Στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας την Κυριακή 15 Ιανουαρίου μεταξύ της ΑΕΚ Τρίπολης και του Κορακοβουνίου πέραν από τα τρία γκολ, τις πολλές φάσεις και την νίκη των κιτρινόμαυρων πραγματοποιήθηκε ένα από τα φετινά highlights του φετινού πρωταθλήματος και μία σκηνή που θέλουμε να βλέπουμε σε όλα τα γήπεδα.

Σπύρος Λαγός και Παναγιώτης Τετώρος ήταν οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης με τον πρώτο να πετυχαίνει τα δύο από τρία τέρματα της ΑΕΚ Τρίπολης και τον δεύτερο να κρατά με τις επεμβάσεις του το σκορ στο ύψος του 3-0 στην ήττα για την ομάδα του Κορακοβούνιου.

Όμως οι δύο Αρκάδες ποδοσφαιριστές πέραν από τα αγωνιστικά πρόσφεραν ένα μοναδικό και ιδιαίτερα σπάνιο στιγμιότυπο στο οποίο πρωταγωνίστησαν και οι δύο σε ένα δείγμα υψηλού ποδοσφαιρικού πολιτισμού και ήθους.

Στο 42ο λεπτό του αγώνα της ΑΕΚ Τρίπολης με το Κορακοβούνι με το σκορ σε εκείνο το σημείο στο 2-0 ο Ευγένιος Πετρόπουλος με έναν ''κεραυνό'' έξω από την περιοχή αναγκάζει τον Παναγιώτη Τετώρο να κάνει μία από τις θεαματικότερες επεμβάσεις της χρονιάς διώχνοντας την μπάλα που κατευθύνονταν στο παραθυράκι του με το ένα χέρι σε κόρνερ. Ο Σπύρος Λαγός της ΑΕΚ Τρίπολης τρέχει και δίνει το χέρι στον πορτιέρο του Κορακοβουνίου και τον συγχαίρει για την προσπάθεια του.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ Τρίπολης αναγνώρισε τον βαθμό δυσκολίας της απόκρουσης  του 20χρονού τερματοφύλακα του Κορακοβουνίου και για τον λόγο αυτό έσπευσε να τον συγχαρεί με τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας να χειροκροτούν και τους δύο ποδοσφαιριστές.

Σίγουρα το στιγμιότυπο αυτό είναι στις κορυφαίες στιγμές της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς της Α' Αρκαδίας με τον Σπύρο Λαγό και τον Παναγιώτη Τετώρο να δίνουν το δικό τους μήνυμα στους δύσκολους καιρούς που βιώνει το ποδόσφαιρο μας και ασφαλώς να τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού από Σ. Λαγό και Π. Τετώρο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.