Ποδηλατάδα στην Τρίπολη (pics,vid)

Ποδηλατάδα στην Τρίπολη (pics,vid)

Σεπτέμβριος 20, 2017 - 19:22
5 σχόλια

Στο πλαίσιο  της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 

Στo πλαίσιo της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας πραγματοποιήθηκε ποδηλατάδα στην Τρίπολη το απόγευμα της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου υπό την υποστήριξη του Δήμου Τρίπολης και του ΕΟΣ.

Μιλώντας στα ΜΜΕ ο πρόεδρος του ΕΟΣ Τρίπολης Στέφανος Γκουτζιούλης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης Γιώργος Θεοδωρακόπουλος αλλά και ο  αντιδήμαρχος Σπύρος Βρέντας την ανάγκη στήριξης του ποδηλάτου στην πόλη και ασφαλώς το όραμα του ποδηλατόδρομου να μπει σε εφαρμογή και να γίνει πραγματικότητα.

Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει ενεργά τις εκδηλώσεις πού θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο  της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας την εβδομάδα από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου 2017.

Στόχος αυτού  του θεσμού  είναι η ενίσχυση των βιωσιμότερων τρόπων μετακίνησης, το βάδισμα, το ποδήλατο, τη χρήση των ΜΜΜ και τον συνδυασμό αυτών σε κάθε διαδρομή. Η επίτευξη του στόχου αυτού θα έχει σαν αποτέλεσμα πόλεις καθαρές, ήσυχες, ασφαλείς, οικονομικά ενδυναμωμένες, προσβάσιμες και προσπελάσιμες από όλους, εν τέλει ιδανικότερες για την καθημερινή διαβίωση όλων των κοινωνικών ομάδων.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Στις 17 Σεπτεμβρίου, ημέρα Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί ποδηλατάδα με την διαδρομή: από το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο στο κέντρο της πόλης έως το άλσος Αγ. Γεωργίου. Σημείο συνάντησης : Μαλλιαροπούλειο Θέατρο ώρα 12 το μεσημέρι.

Από 18 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα έως 22 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή  θα πραγματοποιηθούν ενημερώσεις στα δημοτικά σχολεία

Στις 20 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ‘Μια μέρα χωρίς αυτοκίνητο” , κλείνοντας τους δρόμους Δαρειώτου (στο ύψος του Παλαιού Δημαρχείου) και Εθ. Αντιστάσεως (στο ύψος της Λέσχης Αξιωματικών) και ανοίγοντάς τους, στους πεζούς  και  ποδηλάτες  για αθλοπαιδίες, δράσεις ζωγραφικής κ.α..

Στις 22 Σεπτεμβρίου, ήμερα Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα ενημέρωσης και τελετή απονομής βραβείων συμμετοχής στους μαθητές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό ζωγραφικής, στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρίπολης ώρα 13:00 στον 2ο όροφο στην αίθουσα Π. Αλεξόπουλου.

Video: 

Arcadia Portal.gr Ποδηλατάδα στην Τρίπολη


5 Σχόλια

καλά την ζαμπαθά την βλέπουμε καθημερινά με το ποδήλατο εκείνος ο ψηλός πρόεδρος και ο αντιδήμαρχος τώρα φωτογραφίζονται με τα ποδήλατα για τις εντυπώσεις ?

ΒΕΒΑΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ (ΒΡΕΝΤΑΣ,ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ),ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΦΡΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ !!! ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ

Δεν ξερω για τον Θεοδωρακόπουλο αλλα ο Βρεντας κυκλοφορει μερικες φορες με ποδηλατο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.