Ποδηλατάδα στην Τρίπολη (photos)

Ποδηλατάδα στην Τρίπολη (photos)

Μάιος 08, 2011 - 13:00
11 σχόλια

- Απόντες  όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι που κατά την προεκλογική περίοδο έδιναν το παρόν σε κάθε ποδηλατάδα...

Με συμμετοχή περίπου 300 ποδηλατών ολοκληρώθηκε άλλη μια ποδηλατάδα στην Τρίπολη. Η ωραία αυτή βόλτα έγινε με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό. Δείτε όμορφες εικόνες από οικογένειες και παρέες που συμμετείχαν.


11 Σχόλια

krimaaaa pou den hrthan alla emeis perasame ooooloi super!!!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ........... ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ......... ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΗΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ............

πολύ όμορφη βόλτα, πολύ όμορφη ημέρα και ωραία κατάληξη με την Πλ. Αρεως να ξαναγεμίζει μετά από χρόνια ποδήλατα και να ξαναζεί στιγμές του παρελθόντος (για κάποιους η εικόνα ήταν εως συγκινητική!) Συγχαρητήρια σε όλους!!!

μπράβο σε όλους!!!

Παίδες ωραία η ποδηλατάδα αλλά είχε πεζοπορία ο ΕΟΣ στον Λούσιο. Την επόμενη φορά... Για τους δημοτικούς σύμβουλους που λέτε γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι αγαπούν το ποδήλατο και ποια απλά το παίζουν. Μην τους παίρνουμε όλους παραμάζωμα. Είναι άδικο.

δηλαδή οι 10 σύμβουλοι και ο δήμαρχος που έτρεχε κάθε φορά για να βγει σε φωτογραφία με το ποδήλατο ήταν όλοι στο λούσιο? θα μας πεις ότι είναι όλοι ορειβάτες? Μπράβο που το αναφέρουν κιόλας για να μην νομίζουν ότι μασάμε κουτόχορτο. καταλάβαμε όλοι γιατί συμμετείχαν κατά την προεκλογική περίοδο. το καλοκαίρι θα κάνουν μπάνια στο άστρος και θα είναι εκεί οπότε δεν θα έρθουν πάλι......

an skefto sigkekrimena kati simboulous me mpirokoilies den nomizo oti einai oute podilates oute oreibates... irthan 3-4 fores bgikan se fotografies kai meta telos

Δεν μίλησα για 10 σύμβουλους. Αλήθεια μπορείς να μας γράψεις έστω 5 ονόματα συμβούλων που μετείχαν στις ποδηλατάδες? Γιατί εγώ θυμάμαι 1-2 και τον Δήμαρχο τις τελευταίες 2-3 φορές.

ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΩΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ.

den xreiazomaste tous politikous. oloi xerame giati erxontan

Ωραία όλα αυτά. Επειδή όμως κάποιοι στιγμή πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, μπορεί αυτός που έριξε το αρχικό κράξιμο να μας πει ποιοι είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι που έρχονταν προεκλογικά και δεν ήρθαν χτες? Eγώ είδα χτες τον Καλτεζιώτη που ήταν στον Λούσιο και είναι γνωστή η αγάπη του για το ποδήλατο. Ποιος άλλος ερχόταν και χτες έλειπε?