Ποδηλατάδα: Μία κουλτούρα που καθιερώνεται στην Τρίπολη (photos)

Ποδηλατάδα: Μία κουλτούρα που καθιερώνεται στην Τρίπολη (photos)

Μάιος 13, 2012 - 11:03
5 σχόλια

Ξεκίνησε, πριν από λίγο η ομάδα «ΖΩΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟ» από την πλατεία Αγίου Βασιλείου, με κατεύθυνση τα Σπήλαια Κάψια, στα πλαίσια της 5ης Πανελλαδικής Ποδηλατοπορείας. Ο εναλλακτικός αυτός τρόπος διασκέδασης αποτελεί μία ευκαιρία για τους  κατοίκους της πόλης να ξεφύγουν λίγο από τα προβλήματά τους και να απολαύσουν την ομορφιά της φύσης της Αρκαδίας.

Ακόμη, όπως σχολίασαν και μερικοί από αυτούς, πριν ξεκινήσουν, «είναι καιρός πια να ξεκολλήσουμε από το ‘χαζοκούτι’ (την τηλεόραση) και τους υπολογιστές, που έχουν γίνει τρόπος ζωής για τους νέους. Εξάλλου, το ποδήλατο δεν κοστίζει τίποτα, μόνο υγεία προσφέρει». Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες, η ηλικία δεν έχει καμία σημασία. Και, επειδή, όπως μας είπαν οι συμμετέχοντες, τώρα που ανοίγει ο καιρός οι ποδηλατάδες θα πραγματοποιούνται πιο τακτικά, αφήστε τα οχήματά σας σπίτι και αρπάξτε το ποδήλατο!

Β.Θ.     
 

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Α τι ωραία περάσαμε σήμερα................

Ολα τα λεφτά η Ζωή 8 ετών καί ο Νίκος 4 ετών τα δυο αδελφάκια που έφτασαν μέχρι το τέλος...ένα μεγάλο μπράβο !!!

άλλη ζούρλια τούτη τώρα...νέα μόδα!τώρα ανακάλυψε η τρίπολη και το ποδήλατο!

Αγαπητέ "Anonymous (χωρίς επαλήθευση) Κυρ, 13 Μάιος 2012 - 20:06", είναι λίγο καλύτερη ζούρλια από το ΚΑΦΕ-ΤΣΙΓΑΡΟ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΠΕΖΟΔΡΟΜΟS-ΠΟΤΟ-ΒΟΛΤΑ ME TO IX ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΙΒ',ΚΕΝΝΕΝΤΥ- και πάλι από την αρχή. Οπότε εμείς ζουρλοί και μοδάτοι, εσείς καρέκλα και σχολιασμός από το pc.