Το πνεύμα των Χριστουγέννων ζει ακόμα στην Τρίπολη

Το πνεύμα των Χριστουγέννων ζει ακόμα στην Τρίπολη

Φεβρουάριος 08, 2020 - 15:17
4 σχόλια

Και εκεί που είπαμε ότι η μπάλα που κοσμούσε τα Χριστούγεννα την πλατεία Άρεως θα φύγει, ξαφνικά τι να δούμε, δύο μισές μπάλες. Ξέρετε τι θα έγινε, θα πήγε το συνεργείο να την διώξει επιτέλους, άλλα κάτι έκτακτο έγινε και έφυγε ξαφνικά, αφήνοντας τα απομεινάρια των Χριστουγέννων πάλι μπροστά μας.

Τα κομμάτια της μπάλας έχουν μετακινηθεί περίεργος και τα πιτσιρίκια τα έχουν μετατρέψει σε παιχνίδι με κίνδυνο να τραυματιστούν.

Ένα μήνα μετά, και τα ξύλινα σπιτάκια που φιλοξενούν τα ξωτικά και τον Άι-Βασίλη παραμένουν στην Άρεως θυμίζοντάς μας την επιτυχία που είχε η πλατεία τις γιορτές.

Ε, ας τα αφήσουμε ως έχουν και μέσα στη σιδηροκατασκευή να βάλουμε τις σούβλες, αφού σε περίπου 2 μήνες έχουμε Πάσχα. Τι, τσάμπα μεταφορές να κάνουμε, που στοιχίζουν εδώ που τα λέμε.

Δεν φτάνει η πρόθεση να θες να ξεφορτωθείς κάτι. Θέλει και πρωτοβουλία! Θέλει πράξεις!


4 Σχόλια

Σε 10 μήνες έχει Χριστούγεννα ας την αφήσουν εκεί για του χρόνου!! Εκτός αν περιμένουν το καρναβάλι για να κοσμήσουν την πόλη!! Αχ άχρηστοι που είστε!!

Έπρεπε να τα αφήσουν ολα εκει. 10000 πληρώσαμε για μεταφορά και ενοίκιο μόνο για τα άθλια σπιτάκια .

ουδείς ενδιαφέρεται για την πόλη, ειδικά ο δήμρχος και η παρέα του... μόνο να βγουνε θέλανε, να πάρουνε τη δόξα και την καρέκλα... και μετά στον αυτόματο πιλοτο όλα... σιγά μην σκοτιστούμε κιόλα γι α την Τρίπολη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.