Πλήθος πιστών στον Εσπερινό της Αγίας Παρασκευής στην Τρίπολη (pics,vid)

Πλήθος πιστών στον Εσπερινό της Αγίας Παρασκευής στην Τρίπολη (pics,vid)

Ιούλιος 26, 2017 - 09:06
0 σχόλια

Ακολουθία Αγιασμού και στη συνέχεια Mέγας Πανηγυρικός Εσπερινός εψάλη την Tρίτη 25 Ιουλίου στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Οσιομάρτυρος Παρασκευής της Αθληφόρου, που βρίσκεται πλησίον του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Νέοι αλλά και άνθρωποι κάθε ηλικίας, οικογένειες με μικρά παιδιά, γεροντότεροι και επισκέπτες της Τρίπολης εκ των περιχώρων και του εξωτερικού, προσκύνησαν την Αγία Παρασκευή, ζητώντας της να πραγματοποιήσει κάθε τι ωφέλιμο αλλά και να συνδράμει, να αγιάσει και να θεραπεύσει, όλους όσοι αντιμετωπίζουν κάθε είδους πρόβλημα υγείας.

Ο κόσμος που περνούσε από τον εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευή σταματούσε γα να ανάψει ένα κεράκι στη χάρη της και να βάλει αγιασμό στα μάτια του καθώς η Αγία Παρασκευή ή Παρασκευή Αθληφόρος ή Παρασκευή Μεγαλομάρτυς είναι αγία της Ορθόδοξης και Καθολικής εκκλησίας και θεωρείται προστάτιδα των ματιών και της όρασης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Εσπερινός Αγίας Παρασκευής στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.