Πλήθος επισκεπτών ξεναγήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης

Πλήθος επισκεπτών ξεναγήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης

Σεπτέμβριος 28, 2016 - 09:03
0 σχόλια

Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την 195η επέτειο από την Άλωση της Τριπολιτσάς και της παρουσίασης των νέων κειμηλίων του 1821, που παραχώρησε με χρησιδάνειο η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας και ο Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών Τρίπολης, το Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης είχε την χαρά να υποδεχτεί πλήθος επισκεπτών που ξεναγήθηκαν από το προσωπικό του Μουσείου.

Μάλιστα το ωράριο λειτουργίας του Μουσείου παρατάθηκε σημαντικά και τις δύο ημέρες, προκειμένου όλοι οι επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία και τον χρόνο να το επισκεφθούν και να ξεναγηθούν στον εκθεσιακό χώρο.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους για την επίσκεψή σας και τα καλά σας λόγια, προφορικά αλλά και όπως αποτυπώθηκαν στο Βιβλίο Επισκεπτών, που μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε δυναμικότερα, προβάλλοντας την Ελληνική Ιστορία και τους Ιερούς Αγώνες και τις θυσίες των Ελλήνων για την Ελευθερία.

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον κ. Νίκο Πλακίδα και την ομάδα του από την Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου που έλαβαν μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις και παρέλασαν με τις παραδοσιακές φορεσιές τους για την 195η επέτειο από την Άλωση της Τριπολιτσάς και μετά το πέρας της παρέλασης επισκέφθηκαν το Μουσείο μας.

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.