Πληθώρα έργων οδοποιΐας στην Αρκαδία

Πληθώρα έργων οδοποιΐας στην Αρκαδία

Οκτώβριος 30, 2015 - 16:06
3 σχόλια

Τη δημοπράτηση τριών σημαντικών έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015.

Πρόκειται για τα έργα «Κατασκευή κυκλοφοριακής σύνδεσης αρχαιολογικού χώρου Μαντινείας και φωτεινή σηματοδότηση», «Ευστάθεια και προστασία πρανών και αποκατάσταση κατεστραμμένων τμημάτων στην Επ. Οδό Δημητσάνας – Ζάτουνα, Δημητσάνας – Στεμνίτσα – Ελληνικό και Ε.Ο. Τρίπολης – Πύργου στο ύψος Καμενίτσας» και «Συντήρηση και αποκατάσταση Επαρχιακής Οδού από Χάνι Κοπανίτσα – Χάραδρος – Σίταινα – Καστάνιτσα – Άγ. Ανδρέας».


3 Σχόλια

Τρία έργα οδοποιίας και μάλιστα σε υφιστάμενο δίκτυο είναι πληθώρα; Εαν ήμουν καλοπροαίρετος θα έλεγα πως κάνετε προπαγάνδα υπέρ του Τατούλη. Βάζω στοίχημα ότι ο προϋπολογισμός και των τριών έργων δεν ξεπερνά τα χρήματα που δαπανήθηκαν για ένα σαββατοκύριακο στην Πύλο. Αλλά φυσικά η τουριστική προβολή της περιφέρειας είναι πιο σημαντική από τις συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων που ζουν σε αυτή.

Στο δρόμο για Άστρος δε δουλεύει τίποτα. Ο εργολάβος θα ζητήσει και θα ξαναπάρει παράταση "λόγω καιρικών συνθηκών" ; Εισαγγελέας δεν υπάρχει;

Πληθώρα, τα τρία εργάκια που δημοπρατούνται???? Αλλού πάνε τα λεφτά!!!! ΑΔΑ: Ω8Υ3ΟΡΡΡ-ΣΥ7 (μόνο η 3η δόση) ΑΔΑ: ΩΓ717Λ1-8ΑΒ ΑΔΑ: 71ΣΚ7Λ1-Ζ86 και οι της αντιπολίτευσης κάνουν την πάπια. Γιαυτό, κύριοι, σας έστειλε εκεί ο κοσμος?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.