Πλησιάζει το συναρπαστικό τουρνουά τένις «TRIPOLISOPEN 2017»

Πλησιάζει το συναρπαστικό τουρνουά τένις «TRIPOLISOPEN 2017»

Ιούνιος 15, 2017 - 18:39
0 σχόλια

Στο κέντρο της Πελοποννήσου, στην Τεγέα, έξι (6) χιλιόμετρα έξω από την Τρίπολη, ξεκινά ένα από τα πιο επιτυχημένα και συναρπαστικά τουρνουά τένις της Πελοποννήσου, το «TRIPOLISOPEN 2017»

Το τουρνουά ξεκινά  την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017, θα διαρκέσει δύο εβδομάδες. Οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν  τις διακόσιες(200) σε όλες τις κατηγορίες.Οι αγώνες θα διεξαχθούνστις πρότυπες ιδιόκτητες αθλητικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ.), στο 6ο χλμ Ε.Ο Τρίπολης-Σπάρτης στην Τεγέα Αρκαδίας. Οι εγκαταστάσεις  περιλαμβάνουν πέντε (5) γήπεδα τένιςhardcourt, με επιφάνεια DECOTURF-PRO διεθνών προδιαγραφών (US OPEN), κτηριακές εγκαταστάσεις 400τ.μ. με οργανωμένο κυλικείο, γυμναστήριο, αποδυτήρια ανδρών-γυναικών, άνετο και ασφαλές parking.

Μεγάλες εκπλήξεις και πλούσια δώρα περιμένουν εφέτος τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο «TRIPOLIS OPEN 2017». Ο μέγας χορηγός του τουρνουά «MELIS BLOCK», Αρκαδική βιομηχανία παραγωγής τσιμεντένιων προϊόντων, θα απονείμει χρηματικά έπαθλα για τους νικητές όλων των κατηγοριών σε άνδρες και γυναίκες. Επίσης σημαντικές δωροεπιταγές θα δοθούν από τοe-tennis.gr, το μεγαλύτερο ελληνικό on-line τένις shop.

Ειδικά για τους αθλητές επιπέδου beginners θα υπάρξει ειδική κατηγορία ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε νέους παίχτες να λάβουν μέρος στο τουρνουά και να διασκεδάσουν παίζοντας το συναρπαστικό άθλημα του τένις.

Η οργανωτική επιτροπή  θα είναι σε συνεχή επαφή με τους συμμετέχοντες του τουρνουά για τον σωστό προγραμματισμό και την εύρυθμη διεξαγωγή των αγώνων. Για πρώτη φορά  εφέτος τα αποτελέσματα των αγώνων καθώς και το πρόγραμμα θα αναρτώνται on-line,στοsiteτου συλλόγου www.tripolitennis.gr,μέσω ειδικού λογισμικού.

Όλες οι πληροφορίες που αφορούν το τουρνουά καθώς και η  προκήρυξη βρίσκονται στο επίσημο site του συλλόγου tripolitennis.gr.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017, ώρα 21.00.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.