Πλησιάζει ο καιρός και τα... αίματα ανάβουν

Πλησιάζει ο καιρός και τα... αίματα ανάβουν

Ιούλιος 28, 2014 - 20:20
0 σχόλια

Γεια σας γεια σας! Καλή εβδομάδα και καλά μπάνια γιατί μαθαίνω ότι οι διακοπές ξεκινούν για τους περισσότερους. Σας είχα γράψει ότι θα τα λέμε συχνά γιατί τα νέα είναι πολλά και πρέπει να σας ενημερώνω.
«Καυτές» ημέρες διανύουμε φίλοι μου, αλλά δε θα ξαναμιλήσω για ζέστη γιατί κάθε φορά που λέω κάτι βρέχει… Θα μπω κατευθείαν στο θέμα.

Την προηγούμενη εβδομάδα ένας φίλος μου έγραψε να μην ασχοληθώ πάλι με το Γιάννη και τον Δημήτρη, αλλά τα γεγονότα δε με αφήνουν καλέ μου φίλε.. Δικαστήρια, ενστάσεις, αντενστάσεις ησυχία δε θα βρούμε καλοκαιριάτικα! Ουρές και κόσμος στο δικαστήριο Τρίπολης, μέχρι κι εγώ το φάντασμα ζαλίστηκα με τόσο κόσμο. Δε θα αφήσω όμως ασχολίαστο και το γεγονός ότι τόσους υποψήφιους στο δικαστήριο δεν είχα δει πάλι, ούτε και στο πολύ σοβαρό θέμα με τα σκουπίδια. Ααααχχ τι κάνουν αυτές οι καρέκλες…

Εν τω μεταξύ εκεί στις ουρές μου φάνηκε ότι είδα λίγο πανικό και η λέξη «παρανομία» να… παίζει, μεταφέροντας τη συζήτηση το Σεπτέμβρη. Χάσαμε τον Ιούλιο ούτε τον Αύγουστο δε θα ησυχάσουμε! Υπομονή τι να πω, υπομονή και μέχρι τα… Χριστούγεννα θα έχουμε δήμαρχο.

Το Σάββατο ξεκίνησε και το Συνέδριο Απόδημων Αρκάδων και πήγα κι εγώ, αμέ δε θα το έχανα, όπως άλλοι. Αλλά βέβαια τους δικαιολογώ και τους άλλους που δεν πήγαν γιατί πολλές οι εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο, πάρα πολλές. Απορώ πώς οι αιρετοί τα προλαβαίνουν όλα. Ακόμα κι εγώ που είμαι φάντασμα όλα δεν τα καταφέρνω!

Αυτό το συνέδριο πάντως είναι και ευκαιρία για πολιτικά πηγαδάκια. Σενάρια εκλογών από Οκτώβριο μέχρι και τον επόμενο Μάρτιο. Χαμός σας λέω! Μία ώρα να πάτε στο συνέδριο και θα ακούσετε αλλά και θα δείτε πολλά!

Είδα και το πουλέν με το Βαλασό που τα είπαν πάντως και μετά το συνέδριο, τους είδα εγώ. Ο υφυπουργός όμως προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους, ούτε δηλώσεις δεν κάνει πια ακόμα και σε χαρούμενες εκδηλώσεις. Τα καταφέρνει άραγε;;;

Και να φύγω λίγο από τα πολιτικά θα αναφερθώ πάλι, όπως κάθε φορά τον τελευταίο καιρό, στην ομάδα. Από πρόεδρος προπονητής ο Γιάννης. Προσπάθησε το παιδί πολύ αλλά δεν τα κατάφερε να σώσει το τριφύλλι. Τώρα όλα είναι πιθανά και η… διάλυση χτυπάει την πόρτα.

Και τώρα θα σας πω την εμπειρία μου από τη βόλτα μου το Σαββατοκύριακο. Ναι ναι πήγα κι εγώ μια βόλτα να ξεσκάσω λίγο. Από τη βόλτα λοιπόν που πήγα μέχρι τη Γορτυνία σας φέρνω ωραία νέα. Όπως είπαμε και παραπάνω οι εκδηλώσεις πολλές τόσες που ούτε κι οι δημοσιογράφοι αλλά και οι αιρετοί δεν πρόλαβαν να πάνε...

Που είναι η περιφέρεια οεεοοο έλεγαν στα πηγαδάκια στο διαγωνισμό τραγουδιού στα Λαγκάδια. Και να εκεί που βρέθηκε ένας επίσημος για δήλωση πήγαν οι δημοσιογράφοι και… την έφαγαν την πόρτα! Κι όμως ναι ο… αιρετός ήθελε να σταματήσουν τα όργανα για να ακουστεί ο λόγος του, αλλά όταν σταμάτησαν αυτός είχε φύγει. Τι κρίμα….

Συνεχίζοντας τη βόλτα πιο κάτω στην πολύ ωραία λίμνη, η ζέστη αφόρητη φίλοι μου, αλλά εγώ και τα φαντασματάκια οι φίλοι μου δεν το βάλαμε κάτω, παρόλο που δεν είχαμε πάρει μαγιό μαζί μας… Έψαχνα κι εγώ να βρω ένα ΜΜΕ τίποτα… μόνο στα κλαρίνα και τα πανηγύρια πάνε τα πιο πολλά. Γιατί πώς να το κάνεις άλλο το κλαρίνο κι άλλο ο αθλητισμός.

Και τώρα που το θυμήθηκα, πάλι στα πολιτικά θα πάω αλλά τι να κάνω ένα ένα τα θυμάμαι. Εκεί που έκανα το tour μου στη Γορτυνία παντού αφίσες προεκλογικές.. Μία έβλεπα το Γιάννη, μία το Στάθη μία τον Ανδρέα, βαρέθηκα να τους βλέπω.. Αυτόν που δεν είδα ήταν το αλάνι, πουθενά αυτή η ψυχή, πουθενά όμως.. Πάει χάθηκε και το αλάνι είπα.

Αυτό που μου έμεινε πάντως είναι ότι εγώ παλεύω να σας φέρνω νέα, οι συμμετέχοντες πάλευαν για ένα καλό χρόνο και η Πόπη να πουλήσει το δίσκο της και το βιντεοκλιπ της. Αχ βρε Δημητσάνα τι σου ‘μελλε να πάθεις, όλα τα είχες η Πόπη σου έλειπε….

Και επιστρέφω πάλι στην περιφέρεια. Μου είπαν οι φίλοι μου ότι τα ΜΜΕ προκάλεσαν τέτοια αναστάτωση που το κτίριο σηκώθηκε από τις φωνές! Βέβαια όταν δεν υπάρχουν λεφτά έρχεται η φαγωμάρα. Παιδιά καταλάβετέ το ότι χωρίς κόπο οι τηλεθεατές δεν έρχονται. Όχι άλλο telemarketing μπουχτίσαμε… Πρέπει να ιδρώσουν και λίγο για να βγάλουν θέμα και όχι να στηρίζονται και να κλέβουν τα θέματα από τα «κοριτσάκια με τις κάμερες»…. Που αυτά σας έχουν κάνει μάγκες με τόσα θέματα που σας δίνουν, και τις κράζετε κιόλας… Ντροπή σας! Σεβαστείτε τον κόπο τους!

Αυτά που λέτε τα νέα ανανεώνουμε το ραντεβού μας μέχρι την επόμενη φορά. Καλά μπάνια φίλοι μου και όπως είπαμε μην αγχώνεστε ο δήμαρχος θα βγει, δε μένει έτσι ακυβέρνητη η πόλη!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.