«Πλήρωσε» τα λάθη του… ΠΑΟΚ Κ17 – Αστέρας Κ-17 2 - 0

«Πλήρωσε» τα λάθη του… ΠΑΟΚ Κ17 – Αστέρας Κ-17 2 - 0

Μάιος 28, 2015 - 21:52
15 σχόλια

Κέρδισε εμπειρίες-Αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι

Δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό ο Αστέρας που πλήρωσε τα λάθη του και γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον τελικό. Με 10 παίκτες τελείωσε το ματς ο Αστέρας εξαιτίας της πολύ αυστηρής δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Ζήση. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν ο Χατζηδίμπας που πέτυχε και τα 2 γκολ της ομάδας του.

Η εφηβική ομάδα του Αστέρα Τρίπολης μπορεί να μην πήρε το εισιτήριο για τον τελικό όμως  κέρδισε πολύτιμες εμπειρίες έπειτα από μία φανταστική χρονιά που είχε ως αποτέλεσμα να φτάσει μέχρι και την τελική φάση του final-4.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Αρκάδες μπήκαν "μουδιασμένοι" και έκαναν 2-3 αβίαστα λάθη στην άμυνα, όπως στην φάση του 6ου λεπτού όπου ο Γκίτσης  και ο Καπετάνος δεν συνεννοήθηκαν καλά όμως ο τερματοφύλακας του Αστέρα πρόλαβε και έδιωξε με τα πόδια πριν προλάβει να την τσιμπήσει ο Κωνσταντίνου. Οι Αρκάδες απείλησαν για πρώτη φορά στο 13' με τον Τσιώλη  να περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του όμως το έξυπνο πλασέ που επιχείρησε μπλόκαρε εύκολα ο Σιαμπάνης. Στο 27' οι παίκτες του Αστέρα έκαναν άλλο ένα λάθος όμως αυτήν την φορά το πλήρωσαν. Ο Καπετάνος προσπάθησε να διώξει την μπάλα, όμως για κακή του τύχη αυτή χτύπησε επάνω στον Χατζηδίμπα  και κατέληξε στο βάθος της εστίας του. Το γκολ φάνηκε να ξυπνάει τους παίκτες του Κώστα Μπεντεβή που μέσα σε ένα λεπτό έχασαν δυο πολύ μεγάλες ευκαιρίες να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Στο 27' μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια των Αρκάδων ο Πασπαλάς προσπάθησε να διώξει με προβολή πριν η μπάλα φτάσει στον Καραμήτο. Η μπάλα πήγαινε προς την εστία της ομάδας του όμως ο Σιαμπάνης έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ. Την εκτέλεση του κόρνερ ανέλαβε ο Νάτσης που έστειλε την μπάλα στην "καρδιά" της άμυνας του ΠΑΟΚ, με τον Ζήση να πηδάει πιο ψηλά από όλους όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σιαμπάνη. Το 1-0 υπέρ των τυπικά γηπεδούχων έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση και από τις δυο ομάδες. Το πρώτο σουτ το έκανε ο Αστέρας με τον Βουτσελά που έπιασε ένα δυνατό σουτ αριστερά από το ύψος της περιοχής όμως δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Τις ελπίδες του Αστέρα για κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα έκοψε ο διαιτητής του αγώνα  κ. Παναγιωτόπουλος στο 64'. Ο Ζήσης έκανε ένα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου και ο διαιτητής του έδειξε μια υπερβολική 2η κίτρινη. Σαν να μην έφτανε η κόκκινη κάρτα για τους παίκτες του Κώστα Μπεντεβή, ήρθε και ένα δεύτερο γκολ από τον ΠΑΟΚ. Στο 67' οι παίκτες του Αστέρα έκαναν άλλο ένα λάθος το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Κουτόσης, έκανε την παράλληλη πάσα και ο Χατζηδίμπας δεν δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει τα προσωπικά αλλά και της ομάδας του γκολ.Μετά το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα. Την μεγαλύτερη φάση του δευτέρου ημιχρόνου είχε ο ΠΑΟΚ με τον Αργυρίου που εκμμεταλέυτηκε άλλο ένα λάθος της άμυνας του Αστέρα όμως τελευταία στιγμή και πριν πλασάρει τον Καπετάνο απομάκρυνε με εντυπωσιακό τάκλιν ο  Γιάννης Παπαγεωργίου. Ο ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις πέτυχε και 3ο γκολ το οποίο όμως πολύ σωστά δεν μέτρησε ο διαιτητής μιας και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν σε θέση οφ σάιντ. Το 2-0 έμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή και οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανυγίρησαν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου απέναντι στον Ολυμπιακό.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Π.Α.Ο.Κ (Τασουλής Αλέξανδρος): Σιαμπάνης Μ., Παπαθανασίου Γ., Χαραλαμπίδης Σ. (46' Αργυρίου), Λιάπτσης Π., Πασπαλάς Ν. (63' Δημητρίου), Κυριλλίδης Σ., Κουτόσης Α. (68' Καπρέτσος), Κλιγγόπουλος Δ., Κωνσταντίνου Φ., Χατζιδήμπας Κ. (71' Χατζηδίμπας), Ματθαίου Ν. (58' Ευθυμίου)

Αστέρας Τρίπολης (Μπεντεβής Κώστας): Καπετάνος Κ., Τσέκος Π., Βουτσελάς Ευ. (75' Ζήσης Γ.) , Ζήσης Α., Γκίτσης Στ. (81' Γεωργόπουλος), Κοντογιαννόπουλος Γ., Καραμήτος Ν., Νάτσης Θ. (71' Γλέζος), Παπαγεωργίου Δ., Τσιώλης Ι., Κυριακόπουλος Αθ (68' Παπαγεωργίου Γ.).

Ειδήσεις: 

15 Σχόλια

Έλα ρε μεγάλε κόουτς εσύ. Που κρίνεις και τους προπονητές. Που είναι τα πτυχία σου ρε. Ντροπή ρε. Μας πήγε στα ημιτελικά και μιλάς κι από πάνω. Τι έγινε ? Δεν έβαζε το γιό σου να παίζει και χαλάστηκες ?

καλυτερα να σου βγει το ματι,παρα το ονομα.......κανε μια ερευνα αγορας.ολοι τα ιδια θα πουν.

Ο γιος μου παίζει σε αθηναική ΠΑΕ και λόγω καταγωγής πήγα μαζί του και είδα δύο φορές φέτος την ομάδα στην Αθήνα. Είδα μια πάρα πολύ καλή ομάδα, πολύ καλά στημένη και με πολύ ταλέντο. Που σημαίνει καλοί παίχτες-καλός προπονητής. Άλλωστε γι αυτό και τα κατάφερε να πάει στα ημιτελικά. Μην ξεχνάτε ότι ομάδες με παράδοση στις ακαδημίες όπως Παναθηναικός και Πανιώνιος, έμειναν εκτός. Τα αποτελέσματα λοιπόν μιλάνε για τον προπονητή. Μπορεί να μην πήγε τελικό, αλλά πήγε στους 4 και άφησε εκτός παραδοσιακά δύνατές ομάδες.

παιδια την γνωμη μου ειπα.οσο αφορα τον τυπακο που το πηρε πατριωτικα,ηρεμησε,και ψαξε.και επειδη πηγε στα ημιτελικα,[και μπραβο στα παιδια] τι παει να πει αυτο?οτι εγινε μουρινιο?αλλος εκανε την πολλη δουλεια.ψαξε λοιπον τυπακο,σε τινος χερια και μυαλο,δουλεψαν τα παιδια.

Οκ κόουτς κάτοχε uefa pro. Στήσε εσύ την ομάδα και πάρε το ευρωπαικό "τυπάκο" μου εσύ.

Οκ κόουτς. Οποιος διαφωνεί μαζί σου γίνεται ξαφνικά κουραστικός και μικρός. Να σαι καλά και να ωριμάζεις όσο μπορείς στη ζωή σου.

δοξα τον Θεο,ειμαι αρκετα ωριμος.κρατα τις ευχες για τον εαυτον σου.τις χρειαζεσαι περισσοτερο.

Δηλαδή για να καταλάβω και εγώ, για εσένα φίλτατε φταίει ο Μπεντεβής που η ομάδα πήγε στις 4 καλύτερες στην Ελλάδα ή φταίει που δεν βγήκε πρώτος ? Τι από τα δύο θέλεις να πεις φίλε μου. Και σαφώς και ο Μπεντεβής δεν είναι μόνος του. Υπάρχει ολόκληρο team που τον βοηθάει, όπως γίνεται σε όλες τις ομάδες. Τέλος πάντων, εγώ θα συμφωνήσω με τον "Λοιπόν" παραπάνω και την θεωρώ άκρως επιτυχημένη την πορεία της ομάδας και των προπονητών.

δεν παιρνεις χαμπαρι με τιποτα εσυ.πιο απλα δεν γινεται.πιστευω με αλλον προπονητη,θα πηγαιναμε καλυτερα.τελεια και παυλα.ασε με τωρα να παω να βουτηξω και να δροσιστω.μην το παιρνεις πατριωτικα.καλα να περνας.

Τελικά φίλτατε καλά σου λένε οι υπόλοιποι. Πρώτον όπως βιάστηκες να κρίνεις τον προπονητή, με την ίδια αφέλεια και άγνοια βιάστηκες να κρίνεις ότι είμαι ένα από τους πιο πάνω. Δεύτερον με την αγένεια δεν αποδυκνύεις τα λεγόμενα σου, το αντίθετο. Τρίτον πηήγαινε για κανα μπανάκι να ηρεμήσεις λίγο γιατί φαίνεται ότι ζορίζεσαι ιδιαίτερα και οπως λέει και καποιος πιο πάνω, το θέμα φαίνεται να είναι προσωπικό (ιδιοτελές) για εσένα. Και μην ξεχάσεις να απαντήσεις, θα σε διαβάσουμε με προσοχή αυτη το φορά.

Τι ασχολείσαι με τον στόκο ρε φιλε. Σου είπα μαλλον δεν έβαζε το γιό του και ρίχνει δηλητήριο κάνοντας τον πονηρό. Έμαθε μπαλίτσα από τον καναπέ. Έλα πολύ ασχοληθήκαμε.

μαλλον το ζορι το τραβας εσυ με τον στοκο.οπως ειπα,πολυ πατριωτικα το πηρες.σε ενοχλησε η αληθεια?.μην κανεις τον κοπο να απαντησεις.οποιος και να εισαι.δεν θα ασχοληθω.καλο καλοκαιρι.

Εδώ σου ταιριάζει ο τίτλος "Ο καραγκιόζης σχολιαστής". Αντε γειά. Α και που είσαι. Δοκίμασέ τον σε άλλες ομάδες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.