Πληρωμές επιδοτήσεων και αποζημιώσεων στους αγρότες

Πληρωμές επιδοτήσεων και αποζημιώσεων στους αγρότες

Δεκέμβριος 10, 2016 - 09:21
0 σχόλια

Στις 20 Δεκεμβρίου, ίσως και νωρίτερα, προγραμματίζεται να καταβληθεί και το υπόλοιπο των επιδοτήσεων (εκκαθάριση βασικής ενίσχυσης και πρασίνισμα) στους δικαιούχους, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, Γιώργο Αποστολάκη.

Ακόμη, με τη δημοσίευση τις αμέσως επόμενες ημέρες στην εφημερίδα της κυβέρνησης της υπουργικής απόφασης που υπέγραψε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης μπαίνει στην τελική ευθεία η πληρωμή και των τελευταίων αποζημιώσεων για τις ζημιές από τον περονόσπορο του 2011.

Πρόκειται για πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ που θα καταβληθεί μέχρι το τέλος του μήνα σε περίπου 2000 δικαιούχους, των οποίων οι ενστάσεις έγιναν δεκτές.

Μέχρι το τέλος του χρόνου, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Ηρακλείου και ο διευθυντής του ΕΛΓΑ Κρήτης, Νίκος Δασκαλάκης, προγραμματίζεται να καταβληθούν, στο μεγαλύτερο τμήμα τους, και οι αποζημιώσεις στους αμπελουργούς που επλήγησαν από καιρικά φαινόμενα από την Άνοιξη και μετά. Ήδη οι πρώτοι πίνακες, που αφορούν δικαιούχους του δήμου Φαιστού, έχουν αναρτηθεί και σταδιακά ακολουθεί το αμέσως επόμενο διάστημα η ανάρτηση και των υπολοίπων.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.