Πλήρη διαλεύκανση του τρόπου διαχείρισης χρημάτων της ΚΕΔΗΤ ζητά ο Σμυρνιώτης

Πλήρη διαλεύκανση του τρόπου διαχείρισης χρημάτων της ΚΕΔΗΤ ζητά ο Σμυρνιώτης

Μάιος 24, 2015 - 16:38
0 σχόλια

Με ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης να αναφερθεί σε ανάληψη μετρητών αλλά και επιταγών από λογαριασμό της ΚΕΔΗΤ που ξεπερνούν τις 44.000 ευρώ για το έτος 2015.

Η ανάρτηση αναφέρει:

Είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας στοιχεία για ανάληψη μετρητών αλλά και επιταγών με "στρογγυλά" ποσά από λογαριασμό της ΚΕΔΗΤ που ξεπερνούν τις 44.000 ευρώ για το έτος 2015.
Το γεγονός ότι σε μια Δημοτική Επιχείρηση, το προσωπικό της οποίας ταλαιπωρείται με μόνιμη καθυστέρηση στην καταβολή των αποδοχών του τους τελευταίους μήνες, γίνεται επανειλημμένη ανάληψη μετρητών χωρίς αποφάσεις του Διοικητικού της Συμβουλίου, αφού για τα ποσά που αναφέρονται στο δημοσίευμα δεν έχουν ληφθεί και δεν έχουν αναρτηθεί στη "Διαύγεια" σχετικές αποφάσεις του Διοικητικού της Συμβουλίου, μας υποχρεώνει αύριο το πρωί θα ζητήσουμε πλήρη έγγραφη ενημέρωση από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΤ και τη Δημοτική Αρχή ελπίζοντας ότι όλα τα δημοσιευθέντα στοιχεία είναι ανακριβή.
Σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούμε να προσφύγουμε στις αρμόδιες αρχές για πλήρη διαλεύκανση του τρόπου διαχείρισης των χρημάτων της ΚΕΔΗΤ και την απόδοση ευθυνών.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.