Πλημμυρικά φαινόμενα σε Ρίζες - Πτώση δέντρου στην Αλέα (pics,vid)

Πλημμυρικά φαινόμενα σε Ρίζες - Πτώση δέντρου στην Αλέα (pics,vid)

Σεπτέμβριος 29, 2018 - 18:06
6 σχόλια

Γ. Ρουμελιώτης: Υποχωρούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα, είμαστε σε επιφυλακή

Δύσκολη είναι η κατάσταση και στην περιοχή της Τεγέας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μεγάλος όγκος νερού έχει πέσει στα χωριά της Τεγέας και δυστυχώς υπάρχουν πλημμυρικά φαινόμενα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Γιώργο Ρουμελιώτη αντιπεριφερειάρχη Περιφέρειας Πελοποννήσου και εντεταλμένο Πολιτικής Προστασίας πληροφορηθήκαμε ότι η κίνηση στον δρόμο Τρίπολης – Άστρους στο χωριό Ρίζες γίνεται με πολύ μεγάλη δυσκολία καθώς μόνο μεγάλα οχήματα και 4x4 μπορούν να κινηθούν.

Στόχος όλων είναι να προστατευτούν οι ανθρώπινες ζωές και όλοι οι φορείς είναι σε πλήρη ετοιμότητα.

Ο κ. Ρουμελιώτης βρίσκεται στις Ρίζες και, όπως αναφέρει, τα φαινόμενα είναι ισχυρά και δεν δείχνουν να κοπάζουν άμεσα.

Δέντρο έχει πέσει στον δρόμο μπροστά από το σχολείο της Αλέας.

Ο κ. Ρουμελιώτης είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, όπως και όλοι οι εντεταλμένοι Πολιτικής Προστασίας.

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Κ. Αλέμης μαζί με τον κ. Ρουμελιώτη βρίσκονται στην περιοχή. Επί ποδός και η Αστυνομία στην Μανθυρέα.

Κλειστός ο δρόμος στην Γαρέα  - Έχει υποχωρήσει  οδόστρωμα

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Πλημμυρικά φαινόμενα σε Ρίζες


6 Σχόλια

ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ...ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ????? ΑΛΛΑ...ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝΕ ΜΕΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ..........

Η πολιτική προστασία δεν είναι να λές ποιές είναι οι ζημιές αλλά να κάνει κάτι για να μην έχουμε ζημιές ρε μάϊντανε της φωτογραφίας. Τι έκανες όλο αυτό τον καιρό; ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ***

Οι αρμόδιες υπηρεσίες (Περιφέρεια, Δήμος) δεν καταλαβαίνουν ότι το καλοκαίρι καθαρίζουν ρέματα παντού, ποτάμια (Δολιανίτης-Γαρεάτης), γέφυρες (Μαγούλας που οι ίδιοι την μπάζωσαν, Γαρέας-Ριζών,Σταδίου-Λιθοβουνίων),καταβόθρες στις Ρίζες. Εμείς το φωνάζουμε ένα χρόνο πριν την πλημμύρα του 2016 http://www.arcadiaportal.gr/news/gefyra-magoylas-fonaxoyme-mipos-kai-sothoyme Αντί να κάνουν βάση νόμου την ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΡΙΝ και να γυρίζουν με τις μπολντόζες να δουλεύουν , έχουν την καραμέλα του ακραίου καιρικού φαινομένου, και κάνουν βόλτες ΜΕΤΑ με το καφέ στo μπαμπρίζ του τζιπ!!! Ντροπή άλλη μια φορά.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΟΥΤΕ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

Το κομματικό κράτος στην σημερινή Ελλάδα αποκλείεται να λειτουργήσει ποτέ ως ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΚΡΆΤΟΣ, είναι των αδυνάτων αδύνατον.!!! Ο κομματικά διορισμένος υπάλληλος δεν θα γίνει ποτέ κοινωνικός λειτουργός ,το ίδιο και ο νόμιμα διορισμένος αλλά προσκολλημένος για την προστασία του σε κόμμα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.