«Πλιάτσικο» στα χριστουγεννιάτικα έλατα της Τρίπολης (pics)

«Πλιάτσικο» στα χριστουγεννιάτικα έλατα της Τρίπολης (pics)

Δεκέμβριος 07, 2018 - 09:57
8 σχόλια

Δεν πρόλαβε ο Δήμος Τρίπολης να τοποθετήσει τα χριστουγεννιάτικα έλατα στην πόλη, και ορισμένοι συμπολίτες μας θεωρούν ότι τα έλατα είναι εκεί για να... κόβουν οι ίδιοι κάθε φορά από ένα κλαδάκι!

Ή και μια ολόκληρη κλάρα, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε έναν κύριο ο οποίος, σαν τη μελισσούλα που πάει από λουλουδάκι σε λουλουδάκι, πήγαινε από ελατάκι σε ελατάκι προχθές το απόγευμα στη βόλτα του και όλο και έκοβε από ένα κλαδί στην πορεία του για το κέντρο της πόλης!

«Θύματα», ασφαλώς όχι μόνο του συγκεκριμένου κυρίου αλλά και άλλων, όπως διαπιστώσαμε, είναι τα δέντρα στον πεζόδρομο της πλατείας Άρεως, κοντά στην παιδική χαρά με το τρενάκι.

Αλλά και αλλού: Είδαμε συνδημότη μας να τσεκάρει λαμπάκια πάνω σε δέντρο, με προσοχή κιόλας και επί ώρα πολλή, σαν να ψώνιζε στο κατάστημα.

Μάλλον θα ήθελε να τσεκάρει τη μάρκα...

Τα ελατάκια αυτά, με μια αίτηση, παραχωρούνται σε επιχειρήσεις του Δήμου Τρίπολης για να τα διακοσμήσουν, και να συμβάλλουν έτσι στη γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης.

Αλλά, από ό,τι βλέπουμε, όσοι τα έχουν καπαρώσει, δεν θα βρουν ούτε κλαδάκι για να στολίσουν.

Έχουμε πολύ μεγάλη δυσκολία να αντιληφθούμε την έννοια του δημόσιου χώρου σε αυτή την πόλη. Βλέπουμε έναν τοίχο φρεσκοβαμμένο; Πρέπει να γράψουμε το μακρύ μας και το κοντό μας επάνω. Βλέπουμε καινούριες λάμπες φωτισμού; Πρέπει να τις σπάσουμε. Βλέπουμε τον κάδο, δίπλα μας στο ένα μέτρο; Εμείς θα πετάξουμε τα σκουπίδια μας κάτω.

Τοποθετεί ελατάκια ο Δήμος; Τα μαδάμε για να στολίσουμε το σπίτι μας...
 


8 Σχόλια

ωχ ... αλλα 100.000 ο δημος να ξαναστολήσει τη πόλη. Μην τους δινετε ιδέες ρε

Όλα τα έχει κάνει μπουρ###λο η παρούσα δημοτική αρχή-θέατρο σκιών εδώ και παραπάνω από 4 χρόνια και υπάρχει πλήρης ασυδοσία και μπάχαλο, φυσιολογικά είναι τέτοια φαινόμενα

Και γιατί δεν πηγαίνατε κοντά να του βγάλετε μια φωτογραφία να δούμε και εμείς τα μούτρα του αλλά και να τον ρωτήσετε γιατί το κάνει;;;;;

Ποιος έφερε τους κάθε "επενδυτές" στην Τρίπολη;Λάβετε & ιδέστε.

21:42 Ποιο τρολ Σμυρνιώτη ρε κλαρινογαμπρέ; Και βέβαια φταίει η (κάθε) δημοτική αρχή όταν δεν κινείται τίποτα σε όλο το δήμο κι όταν δεν υπάρχει κανένας έλεγχος παρά ασυδοσία και παρανομία παντού. Ποιος φταίει τότε, εγώ; Βλαμμένοι όλοι, που όταν πάει να πει κανείς κάτι αρνητικό για τους πουθενάδες, θα πρέπει να είναι τρολ κάποιου. Πανύβλακες! Κάτι τέτοιοι στόκοι μας φορτώνουν στο σβέρκο όλους τους άχρηστους των κυβερνήσεων και των δήμων. Εσύ δηλαδή τώρα ψηφίζεις ε; Περαστικά σου όρνιο!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.