Πλατεία Άρεως: Προσοχή, «ναρκοπέδιο» (pics)

Πλατεία Άρεως: Προσοχή, «ναρκοπέδιο» (pics)

Φεβρουάριος 20, 2018 - 11:29
6 σχόλια

Επικίνδυνες είναι πλέον οι σπασμένες πλάκες και τα ανοιχτά φρεάτια στην πλατεία Άρεως. 

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που έστειλε ανάγνωσης στο ArcadiaPortal.gr  καπάκια από τα φρεάτια στην πλατεία Άρεως έχουν αφαιρεθεί για άγνωστους λόγους, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί μικροί κρατήρες παντού. 

Ο αναγνώστης σχολίασε την κατάσταση: «Πέρα από τα πανηγύρια υπάρχουν και προβλήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια των πολιτών».
Ο κίνδυνος τραυματισμού είναι μεγάλος καθώς πολλά πιτσιρίκια παίζουν και τρέχουν στην πλατεία. Επίσης όταν πέσει ο ήλιος τα ανοιχτά φρεάτια είναι δύσκολο να τα δει κανείς και να τα αποφύγει.

O δημοτικός σύμβουλος Γ. Λάζαρης στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης έθιξε το θέμα αναφέροντας ότι όσο περνάει ο καιρός οι ζημιές πολλαπλασιάζονται και οι σπασμένες πλάκες ραγίζουν όλο και περισσότερο.

Η πλατεία Άρεως θεωρείται σήμα κατατεθέν της Τρίπολης, όμως τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης με τα σπασμένα φρεάτια να πρωταγωνιστούν και να αμαυρώνουν την εικόνα της πόλης.
 

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

ΕΔΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ; ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!!

αμαρτια. Καναμε 40 χρονια να δουμε ολοκληρωμενη την πλατεια και δεν προλαβαμε να τη χαρουμε, άρχισε να διαλύεται...

Όσο η τροχαία επιτρέπει την διέλευση φορτηγών και επιβατικών επάνω στην πλατεία και λίγα έχει πάθει.

@13:44 - Η κατασκευή της πλατείας δεν προβλέπει να περνάνε φορτηγά. Πάνω στην πλατεία εκτός από Ι.Χ. έχουν περάσει ακόμα και νταλίκες πολλές φορές. Πόσο να αντέξει; Η κατασκευή φταίει;

Ο πρώην ολοκλήρωσε την πλατεία και επιπλέον άλλαξε την όψη της πόλης με σειρά από έργα .Η παρούσα δημοτική αρχή το μόνο που κάνει είναι καρναβάλι στο Κακουρι και στις Αραχαμιτες.Καληνυχτα Τριπολη.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.