Πλάνα από το θανατηφόρο δυστύχημα στην Εθνική οδό Τρίπολης – Κορίνθου (pics,vid)

Πλάνα από το θανατηφόρο δυστύχημα στην Εθνική οδό Τρίπολης – Κορίνθου (pics,vid)

Σεπτέμβριος 16, 2017 - 10:24
0 σχόλια

To ΑrcadiaPortal.gr   εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από το σημείο που έγινε το τροχαίο στο 128ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Τρίπολης-Καλαμάτας, στο οποίο έχασε την ζωή του ένας 77χρονος άντρας που επέβαινε στο ταξί.

Τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 128ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Τρίπολης-Καλαμάτας, Δ.Χ. επιβατηγό όχημα (ταξί) που οδηγούσε 68χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν τρεις (3) ημεδαποί, 77χρονος, 66χρονη και 24χρονος, αντίστοιχα, συγκρούστηκε με Ι.Χ. φορτηγό όχημα, το  οποίο οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των ατόμων του επιβατηγού οχήματος (ταξί). Τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους και στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου λίγη ώρα αργότερα, ο 77χρονος υπέκυψε στα τραύματά του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Πλάνα από το θανατηφόρο δυστύχημα στην Εθνική οδό Τρίπολης – Κορίνθου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.