Πίτ Τζαβάρας «Στόχος μας είναι να παίζουμε ωραίο μπάσκετ»

Πίτ Τζαβάρας «Στόχος μας είναι να παίζουμε ωραίο μπάσκετ»

Μάρτιος 06, 2015 - 18:08
0 σχόλια

Η ομάδα του Νεοχωρίου είναι η πρωτάρα της Α’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και ενώ στην αρχή οι πιο πολλοί πίστευαν πως η ομάδα του Πίτ Τζαβάρα θα παλέψει με νύχια και με δόντια για την παραμονή, οι παίκτες αλλά και ο κόουτς του Νεοχωρίου τους διέψευσαν. Το ArcadiaPortal.gr μίλησε με τον προπονητή της ομάδας με τον ίδιο να δηλώνει πως μαθηματικά δεν έχει κριθεί κάτι. Επίσης έχρισε την Καλαμάτα 80 ως το φαβορί για την άνοδο.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πίτ Τζαβάρας στο ArcadiaPortal.gr

 

Για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος

«Ενώ στην αρχή ξεκινήσαμε με ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές τα πήγαμε πολύ καλά στον πρώτο γύρο. Ηττηθήκαμε σε κάποια παιχνίδια που ήταν μέσα στο πρόγραμμα όμως μετά τις πρώτες 5 αγωνιστικές τα παιδιά κατάφεραν και έδειξαν την δουλειά που κάναμε πήραμε κάποιες σημαντικές νίκες και πλέον είμαστε σε μια αρκετά καλή βαθμολογική κατάσταση».

Για το αν στην αρχή της χρονιάς περίμενε πως η ομάδα του θα είναι τόσο ψηλά μετά τον πρώτο γύρο

«Βάσει της δουλειάς που έκαναν τα παιδιά στις προπονήσεις, ήξερα μέσα μου πως θα είμαστε σε μια πολύ καλή βαθμολογική θέση όταν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος».

Για το αν η παραμονή παραμένει ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας

«Μαθηματικά δεν έχουμε σωθεί ακόμα οπότε αυτός είναι και ο πρωταρχικός μας στόχος. Από εκεί και πέρα θέλουμε τα παιδιά να παίξουν σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά όσο το δυνατόν καλύτερο μπάσκετ μπορούν».

Για το ποια ομάδα θεωρεί φαβορί για την άνοδο

«Μέχρι τώρα βάσει αποτελεσμάτων και η καλύτερη ομάδα θεωρώ πως είναι η Καλαμάτα 80. Είναι η ομάδα που δείχνει πως διαθέτει το υλικό ώστε να ανέβει στην Γ’ Εθνική».

Για τον αγώνα με την Καλαμάτα 80

«Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι από ότι του πρώτου γύρου γιατί εμείς έχουμε αλλάξει τελείως το αγωνιστικό μας προφίλ. Βαθμολογικά παραμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά θεωρώ πως θα είναι πιο δύσκολο για την ομάδα της Καλαμάτας γιατί αυτοί θα έχουν το άγχος του αποτελέσματος. Εμάς το μόνο άγχος που μπορεί να έχουμε θα είναι το παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερο μπάσκετ».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος

«Εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά παρά τις όποιες δυσκολίες μπορεί να έχουμε στο ερασιτεχνικό επίπεδο που είμαστε σαν ομάδα. Να έχουν υγεία τα παιδιά και να έρχονται να δουλεύουν όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούν σαν ομάδα και να μπορούν να ευχαριστιούνται όσο το δυνατόν περισσότερο το κάθε παιχνίδι που θα δώσουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Για τον κόσμο του Νεοχωρίου και το πώς νιώθουν όταν βλέπουν αρκετό κόσμο στις κερκίδες

«Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά γιατί βλέπουν και θέλουν την προσπάθεια που κάνουν να την δουν και άλλοι άνθρωποι που είναι εκτός χώρου. Αυτό τους δίνει μια ευχαρίστηση και αρκετή δύναμη για την συνέχεια».

 

Φωτογραφία: Φώτης Αλεξόπουλος 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.