Πίστευε και μη, ερεύνα!

Πίστευε και μη, ερεύνα!

Σεπτέμβριος 03, 2019 - 17:15
0 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά κι αγαπημένα, γεια σας!

Νέα σελίδα, λοιπόν, σε Περιφέρεια και σε όλους τους Δήμους του Νομού μας, πλην της Νότιας Κυνουρίας! Εκεί ο Μπάμπης ήταν αθόρυβος και εργατικός και του έδωσαν λευκή επιταγή, άσε που δεν έμπλεξε με ανώτερα κλιμάκια και βρήκε την ηρεμία του.

Να φεύγεις αποτυχημένος και να δίνεις εντολές σε Εκκλησία και λοιπούς για να ελέγχουν τον καινούργιο πάει πολύ... Μήπως οι καινούργιοι πρέπει να ελέγξουν τους παλιούς σε όλα τα πόστα που βρίσκονταν;  Λέω, μήπως;..

Οι οδηγίες προς ναυτιλομένους επάνω στα βουνά... περιττές! Αυτό δε το «μην πιστεύετε κανέναν αν δεν δείτε μόνοι σας»... Τα φαντάσματά σου θα τα πάρεις μαζί, Μήτσο μου;

Ανακοίνωσε αντιδημαρχίες ο Γιατρός και αρκετοί έμειναν με το στόμα ανοικτό! Οι 2 πρώτοι σε σταυρούς σε Νομικά Πρόσωπα! Καθόλου άσχημο αυτό, όλοι όσοι αξίζουν πρέπει να βοηθήσουν εντός και εκτός παράταξης. Πολυκομματική η σύνθεση των αντιδημάρχων με όλες τις πολιτικές αποχρώσεις… Κρατάει όμως και μία καυτή πατάτα ο Γιατρός: Σκουπίδια ξανά στον Άγιο Βλάση;

Με σηκωμένα μανίκια ξεκίνησαν στην Περιφέρεια. Κυριακάτικα, όλοι στο πόστο μας! Κύριε Περιφερειάρχα μας, η παρατήρηση για τα ΑμεΑ και τις σκάλες νομίζω πως πρέπει να γίνει για όλα τα παλιά δημόσια κτίρια της Περιφέρειας και όχι μόνο για την έδρα της.

Οφείλουμε να πούμε πως Νίκας και Λαμπρόπουλος είναι ορεξάτοι, θέλουν να αποδείξουν πολλά, το φυσικό αέριο είναι... μεγάλο στοίχημα!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.