Πήρε Ζώη η Δόξα Μεγαλόπολης

Πήρε Ζώη η Δόξα Μεγαλόπολης

Αύγουστος 10, 2018 - 14:34
0 σχόλια

Στην Δόξα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Ζώης ο οποίος επιστρέφει και αυτός στα Αρκαδικά γήπεδα ε την ομάδα της Μεγαλόπολης να ανακοινώνει την απόκτηση του για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Αναλυτικά

H Διοίκηση του Α.Ο.Δόξας Μεγαλόπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ζώη Νικόλαο.

Ο γεννηθείς το 1991 έμπειρος αμυντικός μέσος έκανε τα πρώτα του βήματα στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης πριν αγωνιστεί για την Εράνη Φιλιατρών και την Δ΄ Εθνική κατηγορία καθώς και για την ομάδα της Α.Ε. Σπάρτης την σεζόν 2011-2012.
Τα τελευταία 5 χρόνια αγωνίστηκε με την φανέλα της Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου με την οποία όντας ο αρχηγός της, πανηγύρισε το Πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ Λακωνίας για την σεζόν 2017-2018.

Όλη η οικογένεια της Δόξας τον καλωσορίζει στο καινούργιο του σπίτι και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.
Για το Δ.Σ.

Από: kafeneio-megalopolis.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.