Πήρε τον Αποστόλη Κωστάκη η Δημητσάνα

Πήρε τον Αποστόλη Κωστάκη η Δημητσάνα

Οκτώβριος 04, 2019 - 19:11
1 σχόλια

Την τελευταία της μεταγραφική κίνηση για την νέα αγωνιστική σεζόν πραγματοποίησε η Δημητσάνα βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα με την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού Αποστόλη Κωστάκη.

Η Γορτυνιακή ομάδα με απόλυτη επιτυχία  έπεισε τον Αποστόλη Κωστάκη να επιστρέψει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους ενισχύοντας τα μετόπισθεν της με έναν ποδοσφαιριστή με μακρά θητεία στο παρελθόν με την φανέλα του Παναρκαδικού στη Δ' και τη Γ' Εθνική.

Ο Αποστόλης Κωστάκης στην επιστροφή του στα Αρκαδικά γήπεδα για λογαριασμό της Δημητσάνας θα βρει αρκετούς παλιούς του συμπαίχτες  που μαζί είχαν αγωνιστεί στον Παναρκαδικό .

Η Δημητσάνα έπειτα από ένα έντονο μεταγραφικά καλοκαίρι κατάφερε και ένταξε στο ρόστερ της παίχτες με υψηλές παραστάσεις που έχουν διαγράψει την δική τους πορεία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού μας.

Τέλος, η Δημητσάνα βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για την αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας στο Άστρος με αντίπαλο τον Πανθυρεατικό την Κυριακή (6/10, 16:00).

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.