Πήρε Παπαδόπουλο και Γιαννόπουλο η Δόξα

Πήρε Παπαδόπουλο και Γιαννόπουλο η Δόξα

Αύγουστος 18, 2018 - 10:19
0 σχόλια

Η Δόξα Μεγαλόπολης πραγματοποίησε δύο ακόμα μεταγραφές με τον Αποστόλη Παπαδόπουλο και τον Δημήτρη Γιαννόπουλο (Κουα) να φορούν τα κυανόλευκα την νέα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την Δόξα Μεγαλόπολης

Η διοίκηση του Α.Ο.Δόξα Μεγαλόπολης σε συνέχεια των μεταγραφικών κινήσεων για την ενίσχυση της, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Αποστόλη Παπαδόπουλο και Γιαννόπουλο Δημήτριο.

Ο Αποστόλης ο οποίος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με ιδιαίτερη επιτυχία με τα χρώματα του Πανιωνίου Μεγαλόπολης ενώ και ο Δημήτρης ο οποίος αγωνίστηκε παλιότερα με τα χρώματα της Φαλαισίας ,όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής Αρκαδίας, στην συνέχεια μετεγγράφηκε στην ομάδα μας πριν πάει στον Πανιώνιο τα τελευταία 2 χρόνια.

Ευχόμαστε ολόψυχα και στους δύο ποδοσφαιριστές να είναι υγιείς, καλή επιτυχία στην επερχόμενη αγωνιστική σεζόν και να εκπληρώσουν τους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας!

Για το Δ.Σ.

Φωτογραφία: kafeneio-megalopolis.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.