Πήρε Ντράξλερ η Βόλφσμπουργκ από την Σάλκε

Πήρε Ντράξλερ η Βόλφσμπουργκ από την Σάλκε

Σεπτέμβριος 01, 2015 - 11:03
0 σχόλια

Ποδοσφαιριστής της Βόλφσμπουρκ είναι και επίσημα από την Δευτέρα (31/8) ο Γιούλιαμ Ντράξλερ που μετακόμισε από την Σάλκε αντίπαλο του Αστέρα στο Europa League στο  «Wolkswagen Arena» για λογαριασμό των "λύκων".

Η Βόλφσμπουργκ βρίσκει στο πρόσωπο του Γιούλιαμ Ντράξλερ τον ιδανικό αντικαταστάτη  του Κέβιν Ντε Μπρόινε που μετακόμισε στην Αγγλία για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι πραγματοποιώντας μία από τις σπουδαιότερες καλοκαιρινές μεταγραφές όχι μόνο στην Γερμανία αλλά και σε όλη την Ευρώπη την τελευταία μάλιστα ημέρα  των μεταγραφών

Η Σάλκε με την πώληση του Ντράξλερ στην Βόλφσμπουργκ βάζει στα ταμία της 36 εκατομμύρια ευρώ με τον 21χρονό Γερμανό άσο να υπογράφει συμβόλαιο έως το 2020 με ετήσιες απολαβές περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι λοιπόν με την πώληση του Ντράξλερ ο Αστέρας Τρίπολης θα έχει έναν πονοκέφαλο λιγότερο στα παιχνίδια με την Σάλκε αφού πρόκειται για έναν από τους ποιοτικότερους Γερμανούς ποδοσφαιριστές και ένα από σπουδαιότερα ταλέντα των Ευρωπαϊκών γηπέδων.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.