Πήρε το ντέρμπι κορυφής με την Σπάρτη ο Αρκαδικός

Πήρε το ντέρμπι κορυφής με την Σπάρτη ο Αρκαδικός

Φεβρουάριος 16, 2020 - 11:24
0 σχόλια

Στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της Α2 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ο Αρκαδικός ήταν ο μεγάλος νικητής επικρατώντας το απόγευμα του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου της Σπάρτης με σκορ 63-60.

Ο ΣΕΦΑ πέτυχε ουσιαστικά το ένα από τα δύο πράγματα που σημάδευε στην αναμέτρηση αυτή μιας και δεν κατάφερε να κερδίσει με διαφορά +10 πόντων για να πάρει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία ωστόσο μπόρεσε και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα που τόσο πολύ ήθελε.

Η αναμέτρηση είχε όλα τα συστατικά ενός ντέρμπι με την ενέργεια και την σκληράδα να αποτελούν τα κυρίαρχα πράγματα που κατέθεσαν οι δύο ομάδες στο παρκέ με τον Αρκαδικό να δημιουργεί διαφορά 13 πόντων και συνθήκες ιδανικές αλλά την ομάδα της Σπάρτης να επιστρέφει καλύπτοντας το χάντικαπ που ήθελε σε δεύτερο βαθμό.

Ο Αρκαδικός ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δίνοντας αυτός τον ρυθμό και το τέμπο του αγώνα και παρά την αντεπίθεση της Σπάρτης στο τέλος πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη με τελικό σκορ 63-60.

Αρκαδικός: Χαραλαμπόπουλος 4, Γκέκας 6, Αλεξόπουλος 17 (2), Καψιώτης 10 (2), Βερβαινιώτης 14 (2), Κουτσουμπός 2, Συρεγγέλας - Αθανασιάδης 5, Κουτρουμπής 5 (1).

ΣΚ Σπάρτη: Μιχαλόπουλος 7, Λαμπίρης 6, Λυμπεράκος 15, Μαλαβάζος 3, Μαρκάκος 11 (3), Περγαντής, Σελίμος 12.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.