Το πιο λαμπρό Αστέρι!

Το πιο λαμπρό Αστέρι!

Οκτώβριος 12, 2017 - 16:23
1 σχόλια

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Αστέρα σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με κοινά χαρακτηριστικά αλλά και μία μεγάλη, ευρωπαϊκή, διαφορά!

Μετά από 27 παιχνίδια για πρωτάθλημα, κύπελλο και πλέι οφ ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο είναι δεδομένο πως οι δύο ομάδες γνωρίζονται για τα καλά. Αν προσθέσουμε και τις… μετακινήσεις ποδοσφαιριστών από το Περιστέρι στην Τρίπολη και το αντίστροφο, τότε μιλάμε για μετακίνηση ολόκληρης ομάδας.
Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κοντοές, Δημούτσος, Παπαδόπουλος, Περόνε, Μασάρα είναι κάποιοι από τους παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα των δύο ομάδων, ενώ και σήμερα υπάρχουν οι «κοινοί» γνωστοί στους δύο συλλόγους.

Ο αριστερός μπακ του Αστέρα, Κώστας Γιαννούλης έχει παίξει στον Ατρόμητο από το 2011 μέχρι το 2015 που πήγε στον Ολυμπιακό, ο Ματίας Ιγκλέσιας αγωνίστηκε στο Περιστέρι την περίοδο 2011-2014, ενώ ο Μάρτιν Τόσνο είναι ο τελευταίος που έκανε το δρομολόγιο Αθήνα-Τρίπολη το φετινό καλοκαίρι.

Από την άλλη μεριά, στον Ατρόμητο συναντάμε τον Γιώργο Ζησόπουλο ο οποίος φόρεσε τα «κιτρινομπλέ» από το 2013 μέχρι το 2016 έχοντας συμμετοχές σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση (μαζί με έναν τελικό Κυπέλλου) κάνει και την μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να μπει για πολλές σεζόν στην Ευρώπη, αλλά ο Αστέρας ήταν αυτός που έπαιξε σε ομίλους και μάλιστα δύο χρονιές. Ο σύλλογος του Περιστερίου δεν κατάφερε ποτέ να περάσει τα προκριματικά του Europa League, κάτι που είναι και απωθημένο των φιλάθλων του…

Σχετικά με το παιχνίδι του Σαββάτου, οι δύο ομάδες προέρχονται από εντυπωσιακές νίκες κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η «κόντρα» της οικογένειας Γιαννούλη καθώς θα έρθουν αντιμέτωποι ο Κώστας (Αστέρας) με τον αδερφό του Δημήτρη!

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Τριχες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.