Το πιο γρήγορο... φτυάρι!

Το πιο γρήγορο... φτυάρι!

Νοέμβριος 12, 2016 - 10:30
1 σχόλια

Μακάβριος ο διαγωνισμός, αλλά να που συμβαίνει! Στη Σλοβακία επαγγελματίες από γραφεία κηδειών διαγωνίστηκαν στο σκάψιμο τάφου. Δέκα ομάδες από τη Σλοβακία, την Πολωνία και την Ουγγαρία έλαβαν μέρος στον αλλόκοτο αγώνα, που έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη.

Οι διαγωνιζόμενοι πήραν τα φτυάρια τους και ταξίδεψαν μέχρι το Trencin της Σλοβακίας, που αποτελεί τη Μέκκα για τους επαγγελματίες του χώρου, και πραγματοποιήθηκε ο αγώνας με σκοπό να αναδείξει την ανάλαφρη πλευρά του επαγγέλματος.

"Η έκθεση έχει στόχο να φέρει κοντά τα γραφεία κηδειών," είπε ο εκπρόσωπος της διοργάνωσης Christian Striz. "Είναι για να δείξουμε στον κόσμο πόσο δύσκολη είναι η δουλειά των ανθρώπων που σκάβουν τάφους", κατέληξε.

Ο διαγωνισμός έλαβε υπόψιν την ταχύτητα και την ακρίβεια κάθε ομάδας, οι οποίες είχαν να σκάψουν έναν τάφο συγκεκριμένων διαστάσεων, βάθους 1,5 μέτρου, ύψους 2 μέτρων και πλάτους 0,90 μέτρων.

Νικήτρια του διαγωνισμού ανακηρύχθηκε μια ομάδα από το Σλοβενικό χωρίο Kalna nad Hronom, που είναι γνωστό για την αποτελεσματικότητα και την καλή διοργάνωση κηδειών.

(ΠΗΓΗ: apnews.com)

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Εχω μια γειτονισσα μαγκες ξερετε απο αυτη που ειναι κρεμασμενοι στο μπαλκονι σαν καμερα ασφαλειας που μας έχει θαψει 20 φορες οταν αργουμε να γυρισουμε σπιτι... τι να κανουν τα γατακια αυτα;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.