«Το Πιο Γλυκό Ψωμί» στο Κορακοβούνι (pics,vid)

«Το Πιο Γλυκό Ψωμί» στο Κορακοβούνι (pics,vid)

Αύγουστος 10, 2018 - 08:20
0 σχόλια

Το «Πιο Γλυκό Ψωμί» εξελίχθηκε στο πιο γλυκό παραμυθένιο ταξίδι. Ένα θεατροχορευτικό δρώμενο με την υπογραφή του Μανώλη Γύφτου μας ταξίδεψε σε άλλες εποχές, αλλά σε μέρη γνώριμα

Χωρίς χρονική σφραγίδα, χωρίς τους περιορισμούς που προσπαθεί η λογική να βάλει, επισκεφτήκαμε τα γνώριμα μέρη του Κορακοβουνίου, τοποθεσίες που οι νεότεροι έχουμε ακούσει σε ιστορίες του χωριού μας και οι παλιότεροι είχαν την τύχη να ζήσουν και να γνωρίσουν καλά.

Ένα συνονθύλευμα αναμνήσεων και αρωμάτων, ξεπήδησε στην παράσταση του Α.Ε.Ε.Συλλόγου Κορακοβουνίου με τίτλο «Το Πιο Γλυκό Ψωμί», που έκλεισε το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018 με έναν γλυκό και νοσταλγικό τρόπο.

Ο Σύλλογός μας παρουσίασε μια ιστορία - παραμύθι, ύμνος στην ανθρώπινη θέληση, όπου τα αξιώματα και οι τάξεις χάνονται προς όφελος τελικά όλων και ανθίζει το μεγαλείο των ανθρώπων.

Πολλές φορές, μιλούν οι εικόνες καλύτερα από τα λόγια και τα γραπτά. Παρακολουθήστε παρακάτω το φωτογραφικό υλικό από την παράσταση και έπεται το βίντεο αυτής.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ στο kwr.gr

Video: 

«Το πιο γλυκό ψωμί» - Θεατροχορευτικό δρώμενο από τον Α.Ε.Ε.Σύλλογο Κορακοβουνίου (8-8-2018)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.