Πιο διεφθαρμένος είναι ο δήμαρχος ή ο βουλευτής;

Πιο διεφθαρμένος είναι ο δήμαρχος ή ο βουλευτής;

Απρίλιος 22, 2018 - 20:02
0 σχόλια

Που λέτε, ω, άνδρες Τριπολίτες, το συνέδριο ΕΝΠΕ - ΚΕΔΕ είχε μερικά πολύ ωραία συμπεράσματα: πρώτον, εφόσον η Αυτοδιοίκηση είναι εντελώς κομματικοποιημένη -και αυτό φάνηκε από τις τοποθετήσεις σχεδόν των πάντων- μην περιμένετε να δείτε άσπρη μέρα ως δημότες. Και, δεύτερον, ετούτοι εδώ, βουλευτές και αυτοδιοικητικοί, δεν προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν είναι διεφθαρμένοι.

Είναι διεφθαρμένοι και το παραδέχονται!

Ο καβγάς τώρα είναι ο εξής: ποιος είναι πιο διεφθαρμένος από τον άλλον! Ο βουλευτής ή ο δήμαρχος και ο περιφερειάρχης;

Ένας βουλευτής υποστήριξε στο συνέδριο ότι οι αυτοδιοικητικοί είναι διεφθαρμένοι. Και η Ρένα Δούρου απάντησε:

«Όχι, δεν είμαστε περισσότερο διεφθαρμένοι από ό,τι οι βουλευτές. Απλά τα επίσημα στοιχεία δεν αποτυπώνουν την πραγματική εικόνα λόγω του θεσμού της βουλευτικής ασυλίας, σε αντίθεση με ό,τι ισχύει με τους αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, που μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρεθούν αντιμέτωποι με μια καταγγελία, συχνά και ανώνυμη, πολλές φορές εντελώς αβάσιμη, σε βάρος τους».

Το πρόβλημα είναι στα στοιχεία, ω, άνδρες Τριπολίτες!

Την επόμενη φορά, φαντάζομαι θα τις βγάλουν να τις μετρήσουν τις... διαφθορές τους και εμείς από κάτω θα χειροκροτάμε το μέγεθος της ειλικρίνειάς τους. Εκτός κι αν η θαυμαστή μας κυβέρνηση φτιάξει, επιτέλους, το κατάλληλο «διαφθοροβαρόμετρο». Και επειδή, όπως είπα στην αρχή, η Αυτοδιοίκηση είναι εντελώς κομματικοποιημένη, μαντέψτε ποιοι θα βγουν λάδι...

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.