Πίνακας ανακοινώσεων η πύλη του ΠαΠελ στην Τρίπολη...

Πίνακας ανακοινώσεων η πύλη του ΠαΠελ στην Τρίπολη...

Φεβρουάριος 23, 2017 - 10:17
0 σχόλια

Δεν πάει καιρός που τα γκραφίτι είχαν καλύψει την πύλη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη. Γκραφίτι με συνθήματα ομάδων και βρισιές, ούτε καν κάτι πιο... καλλιτεχνικό. Η αλήθεια είναι ότι στην πόλη μας κάθε επιφάνεια χωρίς αυτά τα «διακοσμητικά» είναι προκλητική για εκείνους που σκοπό έχουν να καλύψουν με μπογιά κάθε σπιθαμή σχολείων, σπιτιών, δημοσίων κτιρίων. Το φαινόμενο, ασφαλώς, δεν εντοπίζεται μόνο στην Τρίπολη.

Στη φωτογραφία που βλέπετε και μας έστειλε αναγνώστης, αυτή τη φορά την πύλη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη δεν την... διακοσμούν γκραφίτι, αλλά αφίσες για κάποια εκδήλωση.

Οι αφισοκολλητές δεν αναρωτήθηκαν αν υπάρχει χώρος ανακοινώσεων για να αναρτήσουν τη σπουδαία αφίσα τους; ή έβαλαν και εκεί καμπόσες αλλά θεώρησαν ότι για να διαφημίσουν καλύτερα το event πρέπει να βρωμίσουν και την είσοδο του Πανεπιστημίου;

Προφανώς, το δεύτερο. Όπως προφανής είναι η έλλειψη αισθητικής και ευγένειας. Κρίμα...


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.