«Πικρή» ήττα με παράπονα για τα κορίτσια του Άρη Τρίπολης (pics)

«Πικρή» ήττα με παράπονα για τα κορίτσια του Άρη Τρίπολης (pics)

Μάρτιος 19, 2017 - 20:18
0 σχόλια

Ο αγώνας μεταξύ των δύο Άρεων της Τρίπολης και της Κορίνθου για τον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών είχε την μορφή και τον χαρακτήρα του τελικού καθώς ήταν παιχνίδι επιβίωσης και για τις δύο ομάδες.

Ο Άρης Κορίνθου έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι γεμάτο δύναμη και πολύ αγωνία μέχρι το φινάλε κατάφερε να φύγει από την Τρίπολη με την νίκη με σκορ 3-4 σε μια αναμέτρηση με αγγλικό σκορ και πολλές εναλλαγές συναισθημάτων κατά την διάρκεια του.

Ο Άρης Κορίνθου ήταν πιο εύστοχος αξιοποιώντας στο έπακρο τις φορές που μπήκε στην περιοχή του Άρη Τρίπολης με τις παίχτριες του Γιώργου Καζανζίδη να έχουν την υπεροχή να αντιδρούν αλλά στο τέλος να λυγίζουν ελέω και των λανθασμένων διαιτητικών αποφάσεων με τις φιλοξενούμενες να κερδίζουν δύο πέναλτι κάνοντας γκολ μόνο το δεύτερο για το τελικό 3-4 στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου σε μια απόφαση που σήκωσε και δικαιολογημένα από πλευράς Άρη Τρίπολης πολλά παράπονα.

Η ομάδα της Τρίπολης βρέθηκε από την αρχή πίσω στο σκορ, ισοφάρισε για να δει την αντίπαλη ομάδα να παίρνει διαφορά δύο τερμάτων. Η αντίδραση όμως του Άρη Τρίπολης ήταν εντυπωσιακή φέρνοντας στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου και πάλι το παιχνίδι στα ίσια (3-3) για να έρθει ένα λεπτό αργότερα το καταδικαστικό πέναλτι για το τελικό 3-4.

Πλέον η ήττα αυτή φέρνει σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση τον Άρη Τρίπολης αναφορικά με την παραμονή του στην κατηγορία με τα κορίτσια του Γιώργου Καζαντζίδη να ψάχνουν την δική τους υπέρβαση στην συνέχεια και στις αγωνιστικές που απομένουν.

Παρά την ήττα η προσπάθεια των κοριτσιών του Άρη Τρίπολης ήταν μεγάλη με το θερμό χειροκρότημα από την κερκίδα να αποτελεί την επιβράβευση για την αγωνιστική τους εικόνα αλλά και το πάθος που κατέθεσαν στο χορτάρι του Δημοτικού γηπέδου Κάρτσοβας.

Απολαύστε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα του Άρη Τρίπολης με τον Άρη Κορίνθου και την Δευτέρα 20 Μαρτίου στην αθλητική διαδικτυακή εκπομπή «Στα Γήπεδα της Αρκαδίας» τα γκολ και της καλύτερες φάσεις.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.