Πίκρη ήττα για την Εθνική από την Αρμενία και τώρα βοήθα Παναγιά

Πίκρη ήττα για την Εθνική από την Αρμενία και τώρα βοήθα Παναγιά

Ιούνιος 11, 2019 - 23:48
0 σχόλια

Η Εθνική μας ομάδα  γνώρισε ήττα σοκ στο ΟΑΚΑ από την Αρμενία με σκορ 2-3 (δεύτερη συνεχόμενη μετά από αυτή με την Ιταλία) και πλέον βλέπει τις ελπίδες της για πρόκριση στο Euro 2020 να απομακρύνονται ακόμα περισσότερο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τρεις μέρες μετά την ήττα από την Ιταλία και πάλι στο ΟΑΚΑ δέχεται 3 τέρματα και μάλιστα από έναν εμφανώς πιο υποδεέστερο αντίπαλο με το πλήγμα πια να τεράστιο αναφορικά πάντα με την υπόθεση πρόκριση.

Η γαλανόλευκη σε μια επανάληψη των προηγούμενων αγώνων βρέθηκε και πάλι με δύο τέρματα πίσω στο πρώτο ημίχρονο από τα γκολ των Καραπετιάν στο 8' και του Γκαζαριάν στο 33' κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών του Άγγελου Αναστασιάδη.

Στην επανάληψη η Εθνική Ελλάδος μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με έμφαση να πιέσει την Αρμενία και κατάφερε να μπει και πάλι στο παιχνίδι με το γκολ του Ζέκα στο 54' όμως οι Αρμένιοι άντεξαν στην συνέχεια και έβαλα και τρίτο τέρμα Μπερσεγιάν στο 74' για το 1-3.

Στο 87' ο Φορτούνης μια εξαιρετική ατομική ενέργεια και ένα πολύ ωραίο γκολ μείωσε σε 2-3 ωστόσο δεν έφτανε για να αποτρέψει την πικρή όπως αποδείχθηκε ήττα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Μέσα σε όλα αυτά αξίζει να τονίσουμε το επίσημο ντεμπούτο του Γιάννη Κώτσιρα με την φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος καθώς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 16ο λεπτό στην θέση του τραυματία Χάρη Μαυρία. Δεν αγωνίστηκε ο έτερος Αρκάς Δημήτρης Κουρμπέλης.

ΕΛΛΑΔΑ (Αναστασιάδης): Βλαχοδήμος, Σιόβας, Παπασταθόπουλος, Κούτρης, Μαυρίας (17' Κώτσιρας), Ζέκα, Σάμαρης (75' Σιώπης), Μασούρας, Πέλκας (68' Κολοβός), Φορτούνης, Κουλούρης.

ΑΡΜΕΝΙΑ (Γκιουλμπουνταχιάντς): Αϊραπετιάν, Χαρογιάν, Γκριγοριάν Α., Μκρτσιάν (55' Χοφπεσιάν), Γκαζαριάν (83' Αβετισιάν), Μπαρσεγκιάν, Χοφνανισιάν Α., Μιχιταριάν, Χαμπαρτσουμιάν, Καραπετιάν (70' Μπαμπαγιάν), Ισκανιάν.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.