«Πιάτσα» ανηλίκων στο κέντρο της Τρίπολης (pics)

«Πιάτσα» ανηλίκων στο κέντρο της Τρίπολης (pics)

Μάιος 26, 2017 - 14:02
16 σχόλια

Μέρα μεσημέρι ανήλικες εκπορνεύονται για λίγα ευρώ

Στέκι υπαίθριας πορνείας έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό το πεζοδρόμιο της Γρηγορίου Λαμπράκη στην Τρίπολη, λίγα μέτρα μόλις από την πλατεία Κολοκοτρώνη.

Ανήλικα κορίτσια συνοδευόμενα από ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας εκπορνεύονται και προσπαθούν με τον τρόπο τους να σαγηνεύσουν ηλικιωμένους άνδρες, προσφέροντας τους ερωτικές υπηρεσίες για εξευτελιστικές τιμές.

Ο συνοδός των ανήλικων είναι είτε η μητέρα του κοριτσιού είτε κάποιος αδερφός της οι οποίοι κάθονται παράμερα και ασχολούνται με διάφορες άλλες πράξεις. Είτε ψάχνουν κάδους απορριμμάτων είτε κάθονται σε παγκάκια όταν βρίσκονται σε πάρκο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν καταγγελίες των κατοίκων αλλά και των διερχομένων στην περιοχή, ανήλικα κορίτσια ρομά περιφέρονται στους εκεί δρόμους, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να «ψαρέψουν» πελάτες.

Τα κορίτσια όταν εντοπίσουν έναν άντρα ηλικίας άνω των 60 ετών είτε οδηγό οχήματος, είτε πεζό τον πλησιάζουν με σκοπό να προσφέρουν ερωτικά χάδια και αντίστοιχου τύπου υπηρεσίες σε ηλικιωμένους, με αντάλλαγμα λίγα ευρώ.

Υπάρχουν και άντρες οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να τις διώξουν, (όπως έγινε και μπροστά στα μάτια μας) την Παρασκευή 26 Μαΐου το μεσημέρι,  υπάρχουν όμως και ορισμένοι, από αυτούς, που έχουν θεαθεί να βάζουν τα ανήλικα κορίτσια μέσα στα αμάξια τους και να φεύγουν προς άγνωστες κατευθύνσεις.

Τα κυριότερα στέκια τους στην Τρίπολη είναι τα παρκινγκ σουπερμάρκετ, τα πάρκα, οι πυλωτές πολυκατοικιών, ακάλυπτοι χώροι, γκαράζ, είσοδοι πολυκατοικιών.

Τα κορίτσια πλησιάζουν τους ηλικιωμένους, τους χαϊδεύουν, κάνοντας τάχα ότι μιλούν μαζί τους, με στόχο να τους «ψαρέψουν».

Το ραντεβού στη συνέχεια δίνεται σε κάποιο απόμερο σημείο της γύρω περιοχής ενώ το τίμημα που δίνουν οι ηλικιωμένοι είναι ανάλογο με την υπηρεσία που τους προσφέρουν οι ανήλικες. Συνήθως όμως δεν ξεπερνάει τα 10 ευρώ ακόμα και όταν πρόκειται για ολοκληρωμένη επαφή.

Δεν είναι η πρώτη φορά όπου οι κάτοικοι της Τρίπολης γίνονται μάρτυρες παράνομης διακίνησης ανθρώπινης σάρκας. Το ArcadiaPortal.gr αρκετές φορές με στόχο την ενημέρωση και την προφύλαξη των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας έχει αναδείξει το θέμα, αλλά τα περιστατικά δυστυχώς αντί να μειώνονται, πληθαίνουν.

Όλοι μας πρέπει να ενημερώσουμε τα άτομα της οικογένειας μας ότι η περιπτύξεις με  ανήλικα κορίτσια που παρέχουν σεξουαλικές υπηρεσίες  είναι παράνομες.

Όπως αναφέρει το Άρθρο 339 του Ποινικού Κώδικα για την αποπλάνηση παιδιών

1. Όποιος ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο από 15 ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται, αν δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί βαρύτερα για το έγκλημα του άρθρου 351 Α, ως εξής: α) αν ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών· β) αν ο παθών συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών και γ) αν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα και μέχρι τα δεκαπέντε έτη, με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών.

Επίσης οποιος εξωθεί ή παρασύρει ανήλικο, που δεν συμπλήρωσε τα δεκαπέντε έτη, να παρίσταται σε ασελγή μεταξύ άλλων πράξη, έστω και αν δεν συμμετέχει σε αυτήν, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών.

Έφη Καστραντά

Ειδήσεις: 

16 Σχόλια

η αστυνομια πινει καφε στην πετρινου...............αν αμφιβαλετε εχω ποσσες φωτο να σας δειξω με παρκαρισμενα ΠΑΝΩ στη πλατεια τα οχηματα τους μηχανες -αυτοκινητα και να πινουν καφε οι κυριοι .......................

To χαμόγελο του παππού και η σεξουαλική παρενόχληση από τις συνειδητοποιημένες έμφυλες (εκ της φυλής) ταυτότητες

Φίλε καλέ η αστυνομία παίρνει εντολές από την εκάστοτε πολιτική ηγεσία. Πιστεύω να συμφωνούμε έτσι ; Οι αστυνομικοί πρέπει να βρίσκονται κάπου ανάμεσά μας για να επιτελούν το έργο τους , όσο για τον καφέ όλοι πίνουμε στην δουλειά μας. Το θέμα είναι η όπως εννοείς αδιαφορία τους.. Παίρνουν εντολές και δεν τις εκτελούν ; ΟΧΙ βέβαια ! Ευθύνεται η ηγεσία της Τρίπολης ς ΟΧΙ βέβαια ! Ο΄ποιον δρόμο και να πάρουμε μες οδηγεί στην κεντρική εξουσία. Συμφωνείς μαζί μου ;

Τα οχήμα;τα και τις μηχανές τι να τα κάνουν΄Εργαλείο της δουλειάς είναι ! Καφέ στην δουλειά σου εσύ δεν πίνειςς Που και να ήταν αύρες καημένε στην μέση του δρόμου η στο σπίτι μας...Η αστυνομικές αρχές Αρκαδίας έχουν να επιδείξουν πολλά και σύμφωνα ασφαλώς με τα μέσα και το προσωπικό που διαθέτουν.!

Δεν το καταλάβαμε καλά , όταν ξεκινάτε την βάρδια σας φίλοι αστυνομικοί σας καλεί ο Τόσκας και λέει προσοχή μην συλληφθεί σωματεμπορας , και εκδιδόμενη γυναίκα και πόσο μάλλον ανήλικα εκδιδόμενα παιδιά; Κάντε στραβά μάτια. Πολύ περίεργο και χρίζει έρευνας αυτό.

ρε παιδια της αστυνομιας ,θυγηκατε? οταν παρκαρουν επανω σε πεζοδρομους και πλατειες (πετρινου κλπ) και δεν κανετε τπτ ,οταν ερχωσαστε σε αναλογες περιπτωσεις και λετε στον παραβατη,οκ μωρε παρτο και φυγε αντι να του κοψεις κλιση τα προβλεπωμενα,οταν εχω παρει τηλ προσωπικα ,για τετοιο θεμα -παρκαρισμενα και ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ερθει ΠΟΤΕ ,η εχετε ερθει και λεπτα πριν εχει φυγει ο οδηγος τυχαιο ειναι? η εχετε εντολες απο ΠΑΝΩ? μιας και εχω αρκετες φωτο κρατησει αρχειο,να κρατησω και αρχειο αυτες τις απαντησεις σας,και να τις στειλω ολες μαζι στο υπουργειο,ενδιαφερων θα εχει να δουμε τι θα απαντησει

φίλε 14/05 μεταξύ εξυπνάδας και καχυποψίας η κουτοπονηριάς κλπ υπάρχει διαφορά. Όσον αφορα ττις σταυθμεύσεις και σου λέει φύγε σε μιά περίπτωση που δεν έχεις τι να κάνεις γιά λίγο το αυτοκίνητο, τότε εκεί πρέπει να σου κόψει κλήση ; Η αστυνομία αποτελείται πλέον από ανθρώπους με μόρφωση και άψογη συμπεριφορά. Κατά κανόνα πάντα βέβαια. Όσον αφορά ότι τους καλείς και έρχονται δεν ξέρω πόσο σημαντική είναι η θέα που σου κόβουν. Εαν σου λέω το αυτοκίνητο καταζητείτο θα έπρε να τρέξουν να του δώσουν κλήση, η...να περιμένουν να το πάρει και να το ακολουθήσουν ; Μήπως έπρεπε να σε σε ευχαριστήσουν ;

Γιατί θιγόσαστε φίλτατοι αστυνομικοί;;; Πρέπει να πάρετε εντολή για να εφαρμόσετε τον νόμο; Γίνετε μπροστά σας παράβαση και εσείς περιμένετε να πάρετε εντολή για να εφαρμόσετε το νόμο;;; Ξέρω ότι αυτό ακριβώς συμβαίνει. Το έχω δει πολλές φορές. Περνάνε μπροστά σας οδηγοί με το κινητό στο αυτί και εσείς δεν κάνετε ούτε σύσταση. Βλέπετε τα κοριτσάκια που τα πουλάνε οι μανάδες τους και εσείς κάνετε τα στραβά μάτια. Κλπ Κλπ. Και όλα αυτά γίνονται μπροστά σας, εκεί που πίνετε το καφεδάκι σας, εν ώρα υπηρεσίας.

(συνέχεια) Και να σας πω κάτι; Όχι. Δεν έχετε δικαίωμα να πίνετε καφέ, αραχτοί, 8 ώρες, στην βάρδια σας. Ο ρόλος σας είναι να ελέγχετε και να προστατεύετε τους πολίτες από τους παραβάτες. Να πιείτε καφέ στο διάλλειμά σας και ΟΧΙ όταν δουλεύετε. Κρίμα, γιατί υπάρχουν φιλότιμοι αστυνομικοί που δυσφημίζονται από άτομα της δικής σας νοοτροπίας. Και δεν σας φταίνε μόνο οι κυβερνώντες. Εσείς δεν κάνετε την δουλειά για την οποία πληρώνεστε. Κρίμα, γιατί οι περισσότεροι από εσάς είναι νέα παιδιά και θα έπρεπε να έχετε μια διαφορετική νοοτροπία και να μην είσαστε απλοί δημόσιοι υπάλληλοι. Καληνύχτα

Έλεος......

20.04 το αν εχω θεα τη θαλασσα η το σκουπιδοντενεκε δικο μου θεμα,το θεμα ειναι οτι οταν καλω την αστυνομια και δηλωνω παραβαση (με υποχρεωνουν κιολας να γινω ρουφιανος αφου δε κανουν τη δουλεια τους) δεν ερχωντε σχεδον ποτε,ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ (δικος τους εισαι και εσυ) και μαλιστα ενω σε παραβασεις κανουν τα στραβα (οπως εγραψαν και πιο πανω ) ματια,κατα το δοκουν , εχεις δει ποτε να εφαρμοζουν το νομο σε δικους τους? ΟΛΟΙ οι αστυνομικοι οδηγουν ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ-ΖΩΝΗ κλπ κλπ κλπ και γραφουν ΟΠΟΤΕ γουσταρουν τον απλο κοσμακη .................

Εχουμε τους πολιτικους και τις συνθηκες διαβιωσης που μας αξιζουν. Γιατι να εχουμε διαφορετικη αστυνομια;

Είμαι σίγουρη ότι ο "Εγώ" είχε όνειρο να γίνει αστυνομικός , αλλά δεν έγραψε στις πανελλήνιες καλά. Η εμπάθεια δεν κρύβεται.......χαααχαχχα

Όχι αγαπητή μου. Δεν είχα τέτοιο όνειρο. Είμαι Δημόσιος Υπάλληλος και τιμώ την θέση μου και τον μισθό μου μέχρι τελευταίου λεπτού. Σε αντίθεση με άλλους.

Αλλοι συμπληρώνουν το μηχανογραφικό για να μορφωθούν και άλλοι για να μπουκάρουν στο δημόσιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.