Πεζοπορία στο Parnon Trail για καλό σκοπό (pics)

Πεζοπορία στο Parnon Trail για καλό σκοπό (pics)

Μάιος 20, 2019 - 10:02
0 σχόλια

ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. 5ΕΝΤΕ και HIKING FOR HOPE.Πεζοπορία στο PARNON TRAIL για καλό σκοπό.
Υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Την Κυριακή περπατήσαμε με φίλους καλούς τα πρώτα χιλιόμετρα του Parnon Trail, από την περιοχή Κούβλι μέχρι τα Άνω Δολιανά. Περίπου 7 χιλιόμετρα, μια διαδρομή πνιγμένη στο πράσινο, με εξαιρετική θέα στο οροπέδιο της Τρίπολης, αλλά και στον κυρίως όγκο του Πάρνωνα. Eύκολη και φιλική προς όλους, ακόμη και προς τα παιδιά που με χαρά ηγήθηκαν στο μεγαλύτερο διάστημα της πεζοπορίας. Μια διαδρομή με την χαρακτηριστική ποικιλία του Πάρνωνα, που περιλάμβανε αμπέλια, χωράφια με καστανιές και κερασιές, κομμάτια με χαμηλή βλάστηση και θάμνους, ρεματιές με πανύψηλα πλατατάνια, λιβάδια με αγριόχορτα, κατηφοριές με "φυτευτές πέτρες", πηγές και δεξαμενές.

Στο τέλος, για να τηρηθεί η παράδοση, η ΚΟΙΝ. Σ. ΕΠ. 5ΕΝΤΕ και το Ονειρολόγιο κέρασαν παφωμένο τσίπουρο και μεζεδάκια.

Συγκεντρώθηκαν χρήματα για τον ξενώνα αδυνόδευτων παιδιών στο Μεταξουργείο. Επίσης πολλά ρούχα και παιχνίδια για την Κιβωτό του Κόσμου, προσφορά του Συλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Δολιανών.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.