Πεζοπορία στη ρεματιά των Άνω Δολιανών (vid)

Πεζοπορία στη ρεματιά των Άνω Δολιανών (vid)

Μάιος 23, 2016 - 19:52
0 σχόλια

Η Κοιν. Σ. Επ. "5ΕΝΤΕ" συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα κίνησης διοργανώνοντας πεζοπορία στα Άνω Δολιανά στις 28 Μαϊου 2016.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα ΚΙΝΗΣΗΣ είναι μια ετήσια πανευρωπαϊκή εκδήλωση που επιδεικνύει τα οφέλη του να είσαι δραστήριος και να συμμετέχεις τακτικά σε αθλητικές και σωματικές δραστηριότητες.

Το Σάββατο 28 Μαϊου 2016 η Κοιν. Σ. Επ. "5ΕΝΤΕ" στα πλαίσια της εβδομάδας Move Week διοργανώνει πεζοπορία στη ρεματιά των Άνω Δολιανών. Θα συναντηθούμε στο κέντρο του χωριού στις 10:00 πμ έξω από το καφενείο Ονειρολόγιο.

Θα διασχίσουμε αρχικά γειτονιές του χωριού και στη συνέχεια ένα μονοπάτι θα μας φέρει στη ρεματιά την οποία θα ακολουθήσουμε για ένα μεγάλο διάστημα δίπλα στο μικρό ρυάκι. Για την επιστροφή θα ακολουθήσουμε ένα κομμάτι του διεθνούς μονοπατιού Ε4. Η πεζοπορία θα είναι χαλαρή, με γνωριμία της ιστορίας του χωριού και της γύρω περιοχής καθώς και πολλά στοιχεία για την χλωρίδα και την πανίδα, πολλές φωτογραφίες και αν κρθιεί αναγκαίο και φωτογραφικές συμβουλές. Την πεζοπορία μπορούν να ακολουθήσουν και παιδιά εφόσον συνοδεύονται από ενήλικες. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 27-05-2016 στις 17:00 στο τηλέφωνο 6972582918 ή στο email: info@5ente.com

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, 'Έρευνας και Θρησκευμάτων/Γ.Γ. Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών/Μακεδονίας και Θράκης, την αρωγή και υποστήριξη του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα

Video: 

5ENTE_ΤΟ_ΝΤΡΟΠΑΛΟ_ΖΑΡΚΑΔΙ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.