Πέτρος Τατούλης: Προσπαθούν με ψεύτικες δημοσκοπήσεις να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πέτρος Τατούλης: Προσπαθούν με ψεύτικες δημοσκοπήσεις να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα

Ιούλιος 10, 2018 - 07:47
1 σχόλια

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

«Είμαστε περήφανοι για το έργο μας στον τουρισμό και τα αποτελέσματά του προς όφελος των πολιτών της Πελοποννήσου» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου δίνοντας σκληρή απάντηση «στους “μπέηδες” του τύπου που κυνηγούν μάγισσες, γιατί δεν μπόρεσαν ποτέ να ενσωματωθούν πραγματικά με την κοινωνία» όπως δήλωσε.

«Προσπαθούν με ψεύτικες δημοσκοπήσεις, αναζητώντας με αγωνία δημοσκοπικούς αντιπάλους μας, να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα για την Περιφερειακή αρχή, γιατί πολύ απλά δεν μπορούν να αντέξουν το έργο και τη διαφάνεια μας» τόνισε ο Πέτρος Τατούλης και πρόσθεσε ότι «προκειμένου να μας συκοφαντήσουν δεν υπολογίζουν καθόλου τους πολίτες και το δημόσιο συμφέρον. Τους αντιτάσσουμε το έργο μας, για το οποίο είμαστε περήφανοι, και την αυξανόμενη εμπιστοσύνη των πολιτών».

  Δελτίο Τύπου

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Οι εταιρείες δημοσκόπησης γράφουν για αυτόν που πληρώνει......νομίζω, απόδειξη, η αποτυχία τους στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.