Πετροπόλεμος και ρίψεις χημικών έξω από το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Σάμο

Πετροπόλεμος και ρίψεις χημικών έξω από το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Σάμο

Δεκέμβριος 19, 2019 - 10:07
2 σχόλια

Ένταση και ρίψη χημικών από τα ΜΑΤ είχαμε το πρωί της Πέμπτης στη Σάμο, καθώς Αφρικανοί πέταξαν εναντίον τους πέτρες, σημειώθηκε πριν λίγο στον περιμετρικό δρόμο εξωτερικά της κάτω πύλης του ΚΥΤ Σάμου.

Από νωρίς το πρωί οι 300 μετανάστες είχαν διακόψει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων, ενώ φώναζαν συνθήματα για να φύγουν από τη Σάμο.

Οι μετανάστες κατέστρεψαν χημικές τουαλέτες που βρίσκονται στο σημείο, ενώ για άγνωστο λόγο άρχισε ο πετροπόλεμος εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του samos24.gr, oμάδα μεταναστών, κυρίως από αφρικανικές χώρες, αρχικά δημιούργησαν πρόβλημα στο εσωτερικό του Κέντρου.

Οι εργαζόμενοι του ΚΥΤ ειδοποιήθηκαν να μην προσέλθουν στην εργασία τους για λόγους ασφάλειας, ενώ με απόφαση του Δήμου, θα παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες που βρίσκονται σε απόσταση 150 μέτρων από το ΚΥΤ, δύο νηπιαγωγεία και ένα δημοτικό σχολείο.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ο ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ

https://www.ethnos.gr/kosmos/78548_se-dyo-ebdomades-oi-protoi-toyrkoi-stratiotes-sti-libyi

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.