Πέταξαν κουτάκια μπύρας στον Σιδηρόπουλο σε αγώνα του Europa League

Πέταξαν κουτάκια μπύρας στον Σιδηρόπουλο σε αγώνα του Europa League

Αύγουστος 30, 2019 - 20:36
1 σχόλια

Οι αποφάσεις του Τάσου Σιδηρόπουλου εξαγρίωσαν τους Βέλγους στον αγώνα για το play off του Europa League μεταξύ Αντβέρπ με την Άλκμααρπου καθώς του πέταξαν κουτάκια μπύρας κατά την διάρκεια της παράτασης αλλά και στο τέλος της αναμέτρησης.

Πιο συγκεκριμένα η Ανβέρπ έμεινε από νωρίς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντιεμερσί Μποκανί, ενώ στο 73ο' λεπτό ο Έλληνας ρέφερι απέβαλε και τον Λάμκελ Ζε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφού πανηγύρισε βγάζοντας την φανέλα του μετά το γκολ που πέτυχε.

Με την Αντβέρπ να έχει μείνει με 9 ποδοσφαιριστές, οι Ολλανδοί ισοφάρισαν στο 90ο' λεπτό, έστειλαν το ματς στην παράταση για να πάρουν εκεί την πρόκριση με σκορ 1-4.

Στο 115ο' λεπτό και με το σκορ στο 1-4 υπέρ της Άλκμααρ, οι οπαδοί της βελγικής ομάδας άρχισαν να πετούν κουτάκια μπύρας στον Σιδηρόπουλο, ενώ επιχείρησαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, με την ασφάλεια να τους κρατά κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Με το σφύριγμα της λήξης τα αίματα άναψαν ξανά καθώς βροχή από πλαστικά ποτήρια και κουτάκια μπύρας εκσφενδονίστηκαν ξανά προς τον Έλληνα διαιτητή, χωρίς ευτυχώς να καταγραφεί κάποιος τραυματισμός.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Τάσος Σιδηρόπουλος το περασμένο Σάββατο στην πρεμιέρα της Super League δεν πήγε στο VAR όπως αρχικά είχε ορισθεί του "Καραϊσκάκης" παίρνοντας την θέση του Τζοβάρας και είναι ο διαιτητής του Κυριακάτικου (1/9, 21:30) αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΚ για την δεύτερη αγωνιστική.

Ειδήσεις: 
Tags: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.