Το Περιστέρι βράβευσε τον Τζίμη Κουστένη

Το Περιστέρι βράβευσε τον Τζίμη Κουστένη

Οκτώβριος 21, 2017 - 20:33
0 σχόλια

Η αναμέτρηση του Περιστερίου με τον Αρκαδικό είχε τις δικές της ιδιαιτερότητες καθώς ο Τζίμης Κουστένης ουσιαστικά επέστρεψε ως αντίπαλος στο σπίτι του που δεν είναι άλλο από το κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Λίγα λεπτά πριν από το τζάμπολ του αγώνα η διοίκηση του Περιστερίου τίμησε τον Τζίμη Κουστένη χαρίζοντας του μια ανθοδέσμη για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα ως ένδειξη αναγνώρισης.

Ο coach του Αρκαδικού όπως ήταν λογικό γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους στο γήπεδο όπου του χάρισαν το πιο ζεστό τους χειροκρότημα με τον ίδιο συγκινημένο να παίρνει στα χέρια του την ανθοδέσμη από πλευράς Περιστερίου.

Μάλιστα ο coach Κουστένης στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Περιστερίου για την βράβευση του δίνοντας τις ευχές του η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Basket League.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.