Tο περίπτερο του Δήμου Γορτυνίας στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση 2017» (pics)

Tο περίπτερο του Δήμου Γορτυνίας στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση 2017» (pics)

Μάιος 19, 2017 - 10:26
0 σχόλια

Εγκαινιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης 18 Μαΐου η έκθεση «Ελλάδος Γεύση 2017» στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου παρόντος του δημάρχου Περιστερίου κ. Α. Παχατουρίδη, οικοδεσπότη του χώρου του εκθεσιακού κέντρου που φιλοξενεί την έκθεση, του αντιπροέδρου της ΚΕΔΕ, αντιπεριφερειαρχών, δημάρχων, του προέδρου της AlfaExpo, των μέσων ενημέρωσης και πολλών επισκεπτών.

Στα περίπτερα της έκθεσης συμμετέχουν περιφέρειες, δήμοι, πολιτιστικοί φορείς και παραγωγοί μεμονομένα, παρουσιάζοντας την γαστρονομία, το πολιτισμό και τον τουρισμό από διάφορες περιοχές της Ελλάδος ως το βράδυ της Κυριακής 21 Μαΐου.
Όπως ανέφερε η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Γορτυνίας(ΔΗΚΕΓ) κυρία Μαρίνα Διαμαντοπούλου, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης , η πρώτη μέρα είχε γαστρονομία από επιτελείο μαγείρων και κεράσματα στην πλατεία, τραγούδια από ηπειρώτικη κομπανία με τον Κ. Μήτση και παράσταση με παραδοσιακά τραγούδια και πολιτιστικά δρώμενα με θέμα "την ελιά" από το Δήμο Τριφυλλίας.

Δείτε τις εικόνες της κ. Διαμαντοπούλου από το περίπτερο του Δήμου Γορτυνίας στην έκθεση "Ελλάδος Γεύση 2017" που εγκαινιάστηκε την πέμπτη 18/5 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Ανάμεσα στους επισκέπτες μας ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Α.Παχατουρίδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ι. Μπουντρούκας και ο πρ. Δημ.Σύμβουλος Γορτυνίας κ. Γ.Κανελόπουλος, η αντιδήμαρχος Μεσσήνης κυρία Γ. Παναγοπούλου και ο πρόεδρος του Δημοτ. Ραδιοφώνου Τρίπολης δημοσιογράφος κ. Τ. Σωτηρόπουλος, κ.α


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.