«Περιποίηση» για τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου στην Τρίπολη (pics,vid)

«Περιποίηση» για τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου στην Τρίπολη (pics,vid)

Απρίλιος 06, 2017 - 19:43
1 σχόλια

Στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης βρέθηκαν οι σπουδαστές του δημόσιου ΙΕΚ Τρίπολης όπου και πρόσφεραν με πολύ αγάπη τις υπηρεσίες τους στους διαβιούντες του Γηροκομείου.

Όπως ανέφερε ο διευθυντής του ΙΕΚ και περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου Γιάννης Κατσίρης, οι σπουδαστές της κομμωτικής δέχθηκαν με μεγάλη ευχαρίστηση να βρεθούν δίπλα στους ηλικιωμένους και να τους φροντίσουν χαρίζοντάς τους μια περιποίηση, κόβοντας και φορμάροντας τα μαλλιά τους. Επεσήμανε ότι στο μέλλον ίσως υπάρξει πάλι μια τέτοια συνάντηση που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει για τους σπουδαστές και τους ηλικιωμένους.

Μεταξύ άλλων σκοπός της επίσκεψης ήταν οι σπουδαστές παράλληλα με την περιποίηση των μαλλιών των γερόντων, να έλθουν σε επαφή με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και να δώσουν σε αυτούς λίγη χαρά, αλλάζοντας την καθημερινότητά  τους ενόψει και των εορτών του Αγίου Πάσχα.

Η εντεταλμένη σύμβουλος του ιδρύματος κυρία Μπρακουμάτσου Θεοδώρα αφού ευχαρίστησε τους σπουδαστές και τον διευθυντή τους για αυτή την πρωτοβουλία, ευχήθηκε σε όλους Καλό Πάσχα.

Έφη Καστραντά
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Περιποίηση μαλλιών για τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου στην Τρίπολη


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μπράβο στα παιδιά του ΙΕΚ! Η τρίτη ηλικία σε άθλια κατάσταση σε αυτή τη χώρα, οπότε ας κάνει ο καθένας ό.τι μπορεί!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.