Περιπλάνηση στη χιονισμένη Τρίπολη (pics,vid)

Περιπλάνηση στη χιονισμένη Τρίπολη (pics,vid)

Ιανουάριος 10, 2017 - 15:36
0 σχόλια

Μετά την πολύωρη χιονόπτωση και λίγο πριν από τις 10:00 την Τρίτη 10 Ιανουαρίου βγήκε ο ήλιος και φυσικά τι καλύτερο από μια χειμωνιάτικη βόλτα στη χιονισμένη Τρίπολη.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες έκαναν αρχικά την βόλτα να μοιάζει με περιπέτεια και έτσι εξοπλιστήκαμε με τα απαραίτητα ζεστά ρούχα και αξεσουάρ, όπως σκουφί και γάντια.

Ξεκινώντας τη βόλτα μας κάναμε μια στάση στην πλατεία Άρεως, και στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό το οποίο λόγω καιρού μένει εγκλωβισμένο ακόμα στην Τρίπολη.

Έπειτα η πλατεία Πετρινού και η κεντρική πλατεία Αγίου Βασιλείου, όπου τα περιστέρια είχαν βγει προς αναζήτηση τροφής.
Το πάρκο των Φιλοδένδρων στην πλατεία Άρεως είχε την τιμητική του στις φωτογραφίες καθώς τα βαριά φορτωμένα δέντρα σε καλούσαν να τα απαθανατίσεις.

Η βόλτα μας περιελάμβανε και άλλες οδούς, όχι τόσο κεντρικές, στις οποίες ο κόσμος είτε ξεχιόνιζε τα οχήματά του είτε πιτσιρίκια έπαιζαν χιονοπόλεμο.

Το χιόνι ταιριάζει στην Τρίπολη και στα κτίρια της. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και περπατήστε μαζί μας στην όμορφη πόλη μας!

Έφ.Κ

Δείτε ΕΔΩ τις βραδινές λήψεις

Ειδήσεις: 
Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Η καλή πλευρά της χιονισμένης Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.