Περιοδεία Βόσνου σε Κερασιά, Βλαχοκερασιά, Αλεποχώρι και Βούρβουρα

Περιοδεία Βόσνου σε Κερασιά, Βλαχοκερασιά, Αλεποχώρι και Βούρβουρα

Μάιος 20, 2019 - 20:41
0 σχόλια

Στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Βόσνος συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του, επισκέφτηκε τα χωριά της Δ.Ε. Σκυρίτιδας , Κερασιά , Βλαχοκερασιά, Αλεποχώρι και Βούρβουρα.

Εκεί συνομίλησε με κατοίκους , άκουσε τα προβλήματα των τοπικών κοινοτήτων και μίλησε για το πρόγραμμά του και τα αναπτυξιακά έργα που πρέπει να γίνουν για πιο εύκολη καθημερινότητα, ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα χωριά του Δήμου Τρίπολης.

Στα Βούρβουρα οι κάτοικοι του μίλησαν για το χωριό τους και ο κ. Βόσνος με ειλικρίνεια απάντησε στις ερωτήσεις τους. Ένα από τα έργα που ζήτησαν οι κάτοικοι ήταν η κατασκευή φραγμάτων για τη συλλογή των νερών της περιοχής , πράγμα που υποστήριξε και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην εκλογική περιφέρεια Σκυρίτιδας Παναγιώτης Χαραλαμπόπουλος.  Επίσης ο επικεφαλής της παράταξης ¨για την Τρίπολη¨ αναφέρθηκε στον τρόπο αύξησης της επισκεψιμότητας της περιοχής (κάτι που ζητούν όλα τα χωριά του Δήμου Τρίπολης) και την προώθηση των τοπικών προϊόντων όπως της γνωστής σε γεύση και ποιότητα , πατάτας των Βουρβούρων

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.