Περιοδεία σε χωριά της Γορτυνίας για τον Νικόλα Γιαννακόπουλο (pics)

Περιοδεία σε χωριά της Γορτυνίας για τον Νικόλα Γιαννακόπουλο (pics)

Ιούλιος 02, 2019 - 10:05
1 σχόλια

Ο υποψήφιος βουλευτής του νομού Αρκαδίας  Νικόλαος Γιαννακόπουλος – (Γιόβας) με τη Νέα Δημοκρατία, συνεχίζοντας την επαφή του με τους πολίτες του νομού μας επισκέφθηκε τη Μεγαλόπολη και το βράδυ της Παρασκευής έδωσε δυναμικό παρών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ν.Δ.

Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 παρευρέθηκε στη θεία λειτουργία προς τιμή του πολιούχου Αγίου Πέτρου στο ομώνυμο χωριό της Κυνουρίας.

Στη συνέχεια της ίδιας μέρας επισκέφτηκε τα ακόλουθα δημοτικά διαμερίσματα  του Δ. Γορτυνίας: Βυτίνα-Λαγκάδια-Σταυροδρόμι-Βυζίκι-Τρόπαια-Σπάθαρι-Περδικονέρι-Δόξα-Καλλιάνι-Τουμπίτσι-Ράχες-Δωδεκάμετρο-Δάφνη-Τριποταμιά-Χρυσοχώρι-Λιοδώρα-Αγιονέρι-Λουτρά

Την Δευτέρα 01 Ιουλίου 2019 πραγματοποίησε περιοδεία σε χωριά της Γορτυνίας, την Στεμνίτσα και συνεχίζοντας προς Λυσσαρέα- Παλούμπα- Σαρακίνι- Ράφτη- Ζάτουνα- Δημητσάνα- Ζυγοβίστι- Στεμνίτσα-Καρκαλού.

Δελτίο Τύπου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.