Περιοδεία Χουντή και Πετράκου σε Τρίπολη και Καλαμάτα

Περιοδεία Χουντή και Πετράκου σε Τρίπολη και Καλαμάτα

Μάιος 19, 2019 - 10:21
0 σχόλια

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη «Λαϊκή Ενότητα – Μέτωπο Ανατροπής», Νίκος Χουντής και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με την «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου», Θανάσης Πετράκος, θα πραγματοποιήσουν περιοδεία τη Δευτέρα 20/05/2019 στην Τρίπολη και την Καλαμάτα.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας θα  επισκεφθούν το «Παναρκαδικό» Νοσοκομείο της Τρίπολης  και  θα δώσουν Συνεντεύξεις Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Τέλος, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Νίκος Χουντής θα μιλήσει τη Δευτέρα 20 Μαΐου στις 8:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο «REΧ» στην Καλαμάτα. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Γενικός Γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, η υποψήφια ευρωβουλευτής της «Λαϊκής Ενότητας – Μέτωπο Ανατροπής», Μαρία Μήτση και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με την «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου», Θανάσης Πετράκος.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.