Περιοδεία Γιαννακούρα στη Γορτυνία (pics)

Περιοδεία Γιαννακούρα στη Γορτυνία (pics)

Μάιος 19, 2019 - 13:39
1 σχόλια

Περιοδεία στη Γορτυνία και στα χωριά Ζάτουνα, Μελισσόπετρα, Αράχωβα, Ράφτη, Παλούμπα, Σαρακίνι, Οικισμός Δημαίικα, Λουτρά Ηραίας, Καπελίτσα, Τριποταμιά, Δάφνη, Σταυροδρόμι.

Περιοχές στις οποίες η Περιφερειακή αρχή του Πέτρου Τατούλη έχει εκτελέσει αρκετά έργα για την στήριξη του αγροτικού τομέα, αλλά και τη βελτίωση του οδικού δικτύου και θα συνεχίσει τα έργα που έχουν προγραμματιστεί και υπάρχουν οι αντίστοιχες πιστώσεις για την υλοποίησή τους.

Στην Τριποταμιά λειτούργησε πρώτη μέρα το νέο αντλητικό μηχάνημα στην αρδευτική γεώτρηση, το οποίο αντικατέστησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ συζητήσαμε την επίλυση των προβλημάτων στην γεώτρηση για την ύδρευση του χωριού.

Στη Δάφνη είχαμε την ευκαιρία να δούμε με τον μελετητή τις λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση και επέκταση του έργου της ηλεκτροδότησης του Αλφειού, ένα έργο πολύ σημαντικό για τους αγρότες της περιοχής, το οποίο αποτελούσε αίτημα χρόνων και υλοποιήθηκε στη δική μας θητεία. Επίσης συζητήσαμε και την επέκταση του δικτύου προς το χωριό Πυρρή.

Είναι μεγάλη χαρά για εμένα όταν υλοποιούνται έργα υποδομής για την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα και αυτός είναι ένας από τους βασικούς στόχους και για την επόμενη θητεία μας, αφού ο πρωτογενής τομέας αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα σε συνδυασμό πάντα με το τουριστικό προϊόν μας, της περιοχή ςμας.

Στην διάρκεια της περιοδείας μας επισκεφτήκαμε και το έργο στη Γέφυρα Σέκουλα, ένα ακόμα έργο που υλοποιεί η περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας.

Εμείς μιλάμε με το έργο μας και αυτό είναι το δικό μας πλεονέκτημα. Έργο που θα συνεχιστεί με τη δική σας εμπιστοσύνη και ψήφο.

(Και μία υποσημείωση: Χάρηκα ιδιαίτερα και θα πρέπει αυτό να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, όταν είδα προέδρους χωριών, όπως στη Μελισσόπετρα και στο Σαρακίνι με στολή εργασίας να καθαρίζουν τα χωριά τους από τα σκουπίδια και τα χόρτα, καλλωπίζοντάς τα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια)

Ευάγγελος Γιαννακούρας Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας

 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Γιατί δε πέρασες κ. Γιαννακούρα και από τα Σαρλέικα; Δύο χιλιόμετρα δρόμος ήταν! Να δεις και το δρόμο που μας έλεγες ότι θα το ασφαλτοστρώσεις και 5 χρόνια δεν το έκαμες....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.